Ζω έναν εφιάλτη άνευ προηγουμένου
Αγαπητά μέλη,
Πήρα την πρωτοβουλία να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου εφιαλτική εμπειρία που βιώνω από τα μέσα Γενάρη.
Όντας απόλυτα υγιής, ενεργητική και γεμάτη ζωντάνια, μια μέρα και αφού είχα τελειώσει την κολύμβηση έπιασα ένα μικρό γρομπαλακι σου πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Τρελάθηκα! Δεν πίστευα ότι ψηλαφούμε κατι τέτοιο που φυσικά δεν ήταν εκεί πριν.
Μπήκα στο Ίντερνετ και ψάχνοντας κατέληξα σε ινιακο λεμφαδένα. Κανόνισα να πάω για υπέρηχο που βγήκε καλός αλλά βρήκε δυο ακόμη ορισμένους λεμφαδενες στο λαιμό και συνέστησαν παρακολούθηση αν μεγαλώσουν.
Εγώ από εκείνη την ημέρα σταμάτησα να ζω. Γύρναγα συνέχεια το κεφαλι μου να τσεκάρω αν είναι εκεί ο λεμφαδένας με αποτέλεσμα να πιάσε πόνος στο αυτί και στον αυχένα.
Πήγα για φυσιοθεραπεία και μασάζ και ήμουν ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Σε αυτο προστέθηκε και η ζαλάδα. Και έκτοτε έχω και πόνο στο πίσω μέρος του αυτιού.
Έκανα αξονική και βγήκα καθαρή αλλά επειδή τα συμπτώματα επιμένουν ο γιατρός μου είπε να κάνω και μαγνητική.
Ο ίδιος πιστεύει ότι έχω νευραλγία και εγώ δεν μπορώ να ησυχάσω πουθενά. Δεν κοιμάμαι καθόλου, είμαι συνέχεια σε κίνηση και γενικά έχω τόση αγωνία και άγχος που νομίζω ότι θα τρελαθώ. Φοβάμαι πολύ για τα αποτελέσματα της μαγνητικής.
Δεν περνάνε οι ώρες κάθε μέρα. Αισθάνομαι το κεφαλι μου βαρύ, ζαλίζομαι και ο πόνος στο αυτί πάντα παρών.
Σταμάτησα να γυμνάζομαι να τρώω. Φοβάμαι να βγω έξω και έχει καταστραφεί η καθημερινότητα μου.
Είναι δυνατόν να τα προκάλεσα εγώ και το άγχος μου όλα αυτά τα συμπτώματα ή να περιμένω τα χειρότερα μετα τη μαγνητική; Φοβάμαι μήπως εχω κατι στο κεφαλι μου… ????
Σας ευχαριστώ πολύ!