Αγχώδης διαταραχή και εμμονές
Καλησπέρα στην ομάδα και καλό μήνα!Πάσχω απο αγχώδη διαταραχή και διαταραχή πανικού με πολλά ψυχοσωματικά,αποπραγματοπ� �ίηση,φοβοε πως θα τρελαθώ κλπ.Εδω και 2 χρόνια παίρνω το cipralex των 20 και εχουν μειωθει τα συμπτώματα αρκετά.Πχ δεν εκανα παλι κρισεις πανικού και δεν σκεφτομαι τοσο την αποπραγματοποίηση.Ερχομαι στο σήμερα.Είμαι μύωπας και επαθα αποκόλληση υαλώδους πιθανων απο καποιο ζόρισμα.Πηγα σε εναν γιατρό που με τρομοκράτησε λέγοντας μου διάφορα άσχημα.Εκλεισα και σε αλλον μπας και βγαλω άκρη αλλα μέχρι να παω εχω ενοχλήσει ολους τους γνωστούς μου γιατρούς και μη.Μου λένε δεν εχεις κατι..Εμενα μου εγινε εμμονή όμως οτι κάτι έχω επειδη ο πρωτος γιατρος ελεγε διαφορα:Εχεις αδυναμο οπτικο νεύρο αλλα μαλλον ειναι κατασκευαστικό!Δεν κοιμάμαι,δεν τρωω δεν ολα τα δεν.Θέλω μονο να χώνομαι κατω απο την κουβέρτα.Επισης σκέφτομαι διάφορα που μου συνέβησαν και συμβαίνουν οπως πχ οταν βρίσκομαι σε δωματιο με χαμηλό φώς με ενοχλει και η οραση μου κάπως κλείνει και ανοίγει και σκεφτομαι..Να το!Εχω πρόβλημα!Ευχαριστω και συγνώμη για το σεντόνι.