Βοήθεια για διαχείριση βουλιμίας
Καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος και επειδή πραγματικά αισθάνομαι ότι έχω κάνει τα πάντα εκτός από το να μιλήσω σε κάποιο φόρουμ που αφορά ανθρώπους με το ίδιο πρόβλημα ίσως θα με βοηθούσε η άποψή σας ,η εμπειρία σας, ή και κάποια επαγγελματική γνώμη, έχουν περάσει 17 χρόνια που έχω συνειδητοποιήσει ότι υποφέρω από βουλιμία έχω αλλάξει τρεις ψυχοθεραπευτές, ανά διαστήματα υπήρξαν λίγο καλύτερες φάσεις αλλά ποτέ δεν μπορώ να πω ότι εξαφανίστηκε εντελώς το πρόβλημά μου, οι διατροφολόγοι δεν με βοήθησαν καθόλου προσωπικά, τα τελευταία τρία χρόνια έκανα συστηματικά ψυχοθεραπεία και το πήρα πολύ σοβαρά έχω καταλάβει πως λειτουργεί μέσα μου γιατί λειτουργεί , ποια αρνητικά συναισθήματα θέλω να αποφύγω καταφεύγοντας στο φαγητό, έχω υπεραναλυσει όλη μου τη ζωή Με τη βοήθεια ειδικών και σίγουρα έχουν γίνει κάποια βήματα ως προς την κατανόηση παρόλα αυτά το πρόβλημά μου παραμένει ,έχουμε δοκιμάσει ακόμα και φάρμακα συγκεκριμένα τα sofelin τα οποία βοήθησαν λίγο στην αρχή, όμως είμαι πραγματικά απελπισμένη ακόμα αισθάνομαι εντελώς ανήμπορη να ξεφορτωθώ τη βουλιμία από πάνω μου, ο ψυχίατρος μου υπήρξε καταπληκτικός και εγώ μπορώ να πω ότι ήμουνα η καλύτερη μαθήτρια σε αυτή τη σχέση αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που αισθάνομαι ότι δεν πάει παραπέρα όχι εξαιτίας του αλλά εξαιτίας μου διότι θεωρητικά καταλαβαίνω τι πρέπει να γίνει αλλά πρακτικά αισθάνομαι εντελώς ανάπηρη να το εφαρμόσω, έχουμε φτάσει σε ένα κύκλο που επαναλαμβανόμαστε, έχω δοκιμάσει διάφορα χόμπι για να αντικαταστήσω το φαγητό, έχω καλυτερέψει πολύ την καθημερινότητα και τη ζωή μου, έχω διαβάσει διάφορα βοηθητικά ψυχαναλυτικά βιβλία τα οποία μου δίνουνε λίγο φως στην αρχή και μετά πένθος και απογοήτευση γιατί εγώ δεν μπορώ να εφαρμόσω πρακτικά τίποτα, όμως η βουλιμία είναι πάντα εκεί ακόμα την χρειάζομαι όπως ένας ναρκομανής χρειάζεται τη δόση του... Πραγματικά έχω ξεμείνει από επιλογές αν έχετε κάποια ιδέα παρακαλώ ίσως με βοηθούσε να πάω λίγο παρακάτω... ευχαριστώ!!!!