Originally Posted by
Katiousa
Είμαι καινούργια στο forum για αυτό παρακαλώ να μου συγχωρήσετε τυχόν λάθη μου. Ένα πρόβλημα που με απασχολεί είναι η απιστία του άντρα μου εδώ και περίπου 5 χρονια με το ίδιο πρόσωπο(μιλάμε για παράλληλη σχέση την οποία ενώ παραδέχτηκε στην αρχή στην συνέχεια και ενώ αποδεδειγμένα την συνεχίζει προσπαθεί να με βγάλει τρελή και επιμένει ότι πλέον έχει κρατήσει μια σχέση σε φιλικό επιίπεδο μόνο). Παρά τις προσπάθειές μου όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορέσαμε να έρθουμε κοντά και καθημερινά απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο. Για προσωπικούς λόγους(όχι οικονομικούς) προς το παρόν δεν μπορώ να χωρίσω αν και είναι κάτι που σκέφτομαι μελλοντικά και αφού ξεπεραστούν κάποια θέματα . Δεν υπήρξα ποτέ ερωτευμένη μαζί του, ούτε και εκείνος αλλά είχαμε μια σχέση αγάπης και σεβασμού( που χάθηκαν πλέον και αυτά). Επίσης έχουμε ένα παιδί ανήλικο. Δεν έχουμε ερωτικές επαφές σχεδόν καθόλου πια .Τα τελευταία 5 χρόνια ελάχιστες φορές έχουμε έρθει σε επαφή. Είμαι πολύ όμορφη γυναίκα και τουλάχιστον από τα μέσα μαζικής δικτύωσης υπάρχουν αρκετοί που κατά καιρούς φλερτάρω(μετά την αποκάλυψη της σχέσης του άντρα μου), αλλά ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω σχέση ενώ είμαι ακόμη στο γάμο μου. Πριν δύο μήνες περίπου συνομιλούσα με κάποιον που πράγματι με άγγιξε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον και άρχισα να σκέφτομαι να κάνω κάτι μαζί του. Είναι χωρισμένος με ένα παιδί και μου έδωσε να καταλάβω ότι θα ήθελε κάτι σοβαρό μεταξύ μας . Συναντηθήκαμε από κοντά δυο φορές σε κάποιο χώρο δημόσιο και μιλήσαμε για λίγη ώρα. Κανονίστηκε μια συνάντησή μας αλλα 2 ώρες πριν την ακύρωσε επειδή του έτυχε κάτι έκτακτο. Μετά από μια εβδομάδα χωρίς επικοινωνία μου έστειλε μήνυμα γράφοντάς μου ότι με σκέφτεται και οτι το παλεύει. Και εκείνος ένοιωθε κάπως επειδή είμαι παντρεμένη με ρωτούσε διαρκώς αν υπό άλλες συνθήκες θα πήγαινα να έμενα στο σπίτι του. Επειδή πίεζε με τέτοιου είδους ερωτήσεις του είπα πως θα ήθελα μια ελεύθερη σχέση χωρίς πιέσεις προς το παρόν με δεδομένη την κατάσταση που αντιμετωπίζω στο σπιτι μου. Το δέχτηκε , αλλά επειδή δεν είναι του χαρακτήρα του έγραψα ότι είναι καλύτερα να το τελειώσουμε και καλό θα ήταν να μη μπλέξει μαζί μου. Μετά από αυτό με μπλόκαρε. Τον σκεφτόμουν συνέχεια και 10 ημέρες μετά του έστειλα μήνυμα στο κινητό ανταποκρίθηκε αμέσως και είπαμε ότι ξεκινάμε σχέση . Για δύο συνεχείς ημέρες μου έγραφε να κανονίσω να συναντηθούμε. Λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν μπορούσα και την τρίτη ημέρα πρότεινα εγώ να βρεθούμε . Κανονίσαμε το ίδιο κιόλας βράδυ σε ένα ραντεβού που δεν ήρθε ποτέ, (αν και δεν περίμενα ούτε ένα λεπτό παραπάνω) ούτε μου έχει στείλει κάποιο μήνυμα από τότε αν και έχουν περάσει 4 ημέρες. Τι έχω κάνει λάθος; Και τι πρέπει να κάνω; Να σταματήσω να ασχολούμαι πιά; Σας κούρασα και ζητώ συγνώμη.