Παιδια καλησπερα. Εδω και μερικους μηνες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με μια φιλη μου η οποια ειναι 15 ετων.Αυτη γνωρισε μια καθηγητρια στο σχολειο την οποια λατρεψε. Αρχικα νομιζα πως ηταν μια απλη συμπαθεια και υπερεκτιμιση. Επεσα ομως εξω. Ολα ξεκινησαν ομαλα. Με επαιρνε τηλεφωνο καθε μερα και μου ελεγε οτι λατρευε η μαλλον αγαπουσε αυτη τη καθηγτρια. Μου τονιζε τι ρουχα φορουσε πως φεροταν τι ελεγε πως εκανε μαθημα τις σχεσεις της με αλλους καθηγητεες...Σιγα σιγα ομως της εγινε εμμονη.Εψαχνε στο ιντερνετ μηπως μπορεσει να βρει καποιες πληροφοριες για εκεινη η καποιον απο την οικογενεια της. Ρωτουσε φιλους και γνωστους εαν την ξερουν. Ηθελε να μαθει τα παντα για τη ζωη της.Αργοτερα οταν ανακαλυψε που μενει εγινε χαμος. Σχεδον καθε μερα βρισκοταν εκει γυρω και τη παρακολουθουσε.Εκανε τρελες σκεψεις και ονειρευοταν πραγματα οπως το να κοιμουνται μαζι(αθωα χωρις να συμβαινει κατι) να διαβαζουν παρεα και γενικα να βρισκονται ολη την ωρα μαζι. Εψαξε μαλιστα και βρηκε το τηλεφωνο της.Τωρα την παιρνει καθε μερα τηλεφωνο και μολις το σηκωνει η γυναικα αυτη της το κλεινει.Ενα διαστημα αρχισε να της αφιερωνει ελληνικα ερωτικα τραγουδια.Οταν τη ρωτησα γιατι της τηλεφωνει αυτη μου απαντησε οτι απλως ηθελε να ακουει τη φωνη της διοτι της ελειπε πολυ. Μου ειπε οτι δεν αντεχει μακρια της.Ηθελε να βρισκονται ολη την ωρα.Την αρκουσε μονο να την κοιταζει.Ακομη ζουμαρε τη φωτογραφια της και την εκττυπωσε.Ολη μερα καθεται και τη σκεφτεται κανοντας βεβαια και αυτα τα κουραστικα τηλεφωνηματα. Της εχω τονισει οτι αυτο ειναι μια εμμονη και οτι πρεπει να σταματησει.Ειδικα τα τηλεφωνηματα. Η κατασταση ειναι ανεξελεκτη.Σκοπευει να κανονισει να κανει ιδιαιτερα μαζι της.Εαν ηταν αγορι θα ελεγα αντε δεν πειραζει ισως ειναι ερωτευμενο μα αυτη ειναι κοπελα!! Τι μπορω να κανω για να αποτραβηχτει απο αυτη τη γυναικα; Στο κατω κατω σκεφτομαι και εκεινη.Η καημενη ποσο υπομονη να κανει. Εαν την ανακαλυψει καηκε. Σας παρακαλω πειτε μου πως να την αποθαρρυνω απο αυτη την εμμονη,αυτο το απαισιο κολλημα .Ευχαριστω.