Καλημέρα σε όλους.Μετα από μία κατάρρευση τους τελευταίους μήνες με πολλά ψυχοσωματικα , αϋπνίες και απώλεια ενδιαφέροντος για το κάθε τι έφτασα κι εγω στην πόρτα του ψυχιάτρου.Ενας άνθρωπος που δεν με κέρδισε στον τομέα της ενσυναίσθησης . Άργησε είκοσι λεπτά στο ραντεβού μας με άφησε να μιλήσω περίπου στο ένα τέταρτο,Μου φάνηκε πώς έκανε αγγαρεία κι εφόσον του περιεγραψα τι αισθάνομαι μου είπε Σωματοιηση άγχους έχεις και μου έδωσε ένα αντικαταθλιπτικό Cybalta και αγχολυτικο tranxene.Παροτι εγώ ζήτησα να πάω εκεί η αλήθεια είναι πως μάλλον κάπου μέσα μου περίμενα να μου πει ότι δεν έχω τίποτα και άλλα τέτοια η στην χειρότερη να μου πει πάρε αυτό το χαπακι και θα νιώσεις καλύτερα σε μια εβδομάδα.(Επισημαίνω πως όντας αυτός ψυχίατρος ψυχοθεραπευτής του είπα πως δεν ήρθα μόνο για φάρμακα αλλά και για ψυχοθεραπεία και μου απάντησε κοφτά ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΥΤΟ)Γκρεμιστηκε η γη κάτω από τα πόδια μου όταν άκουσα για θεραπεία έξι μηνών.Ημουν μαζί με τη γυναίκα μου και κατέβηκα αμίλητος πήγα πήρα τα φάρμακα και ξεκίνησα αμέσως με το πρώτο cybalta.Απο εκείνη την στιγμή με έπιασε μία κρίση άγχους που δεν μπορούσα να σταθώ σε μια μεριά.Αοοτελεσμα αυτής όταν γύρισα σπίτι και μπήκα στο φόρουμ αυτό διαβάζοντας παρενέργειες το Σάββατο το πρωί να την πρώτη κρίση πανικού με έντονη ναυτία εφίδρωση και και λυποθιμισα.Τον πήραμε τηλέφωνο δεν απάντησε ποτέ και ούτε πήρε πίσω.Τελος πάντων, αυτή τη στιγμή που σας γράφω, τρίτη μέρα θεραπείας, αισθάνομαι απελπισμένος.Εχω βρει αυτό το φόρουμ εδώ και κάποιες εβδομάδες και ειλικρινά πιστεύω πως έχει βοηθήσει στην απελπισία που νιώθω γιατί κάτι αισιόδοξο δεν έχω βρει εδώ μέσα. Το κακό με αυτό είναι πως νιώθω πως δεν έχω την δύναμη να αντέξω το χρόνο που χρειάζεται (δηλαδή,ένα μήνα μέχρι να δείξουν τα φάρμακα ΑΝ με πιάνουν, αλλιώς άλλα φάρμακα και κσι και) πήρα άδεια δύο εβδομάδες από τις δουλειές μου φοβουμενος τα λυποθιμικα επεισόδια διότι είμαι οδηγός.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΕΛΠΙΔΑΣ;