Καλησπέρα . Έχει κάποιος να μου προτείνει βιβλία αυτοβελτιωσης-αυτογνωσιας ψυχοθεραπείας που να αξιζουν;
Printable View
Καλησπέρα . Έχει κάποιος να μου προτείνει βιβλία αυτοβελτιωσης-αυτογνωσιας ψυχοθεραπείας που να αξιζουν;
βιβλία που θα συνεισφέρουν στην αυτογνωσία και στην αυτοβελτίωση έχω πολλά να σου προτείνω ' βασικά (εκτός από τα συνωμοσιολογικά) ό,τι βιβλίο και να διαβάσεις θα σε βοηθήσει στα παραπάνω που επιθυμείς. Πάντως βλέπω και εδώ στο site να διαφημίζονται αρκετά που δείχνουν ενδιαφέροντα, ένα από αυτά και του ψυχοθεραπευτή IRVIN YALOM ''Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία'', όπου το έχω σημειώσει για να το διαβάσω σε επόμενο χρόνο. Έχω διαβάσει από αυτόν το '''Οταν έκλαψε ο Νίτσε'', που ανήκει σε αυτή την κατηγορία βιβλίων που ψάχνεις και μου άρεσε αρκετά
H δυναμη του Τωρα ECKHART TOLLE αν διβαζεις αυτο το βιβλιο δεν χρειαζεται να διαβασεις τιποτε αλλο ..
οι τεσσερις συμφωνιες ,τελειο βιβλια οσο αφορα την ενεργητικη ακροαση και τον λογο μας ωστε να μην πληγωνουμε τους αλλους
Κρατα με σφιχτα Σε οσους το προτεινα μου ειπαν μακαρι να το ειχαμε διαβασει πολλα χρονια πριν θα αποφευγαμε πολλλους χωρισμους ,εμενα με βοηθησε παρα πολυ στο κομματι του γαμου μου το διαβασαμε και οι δυο !
Οι επτα συνηθειες των εξαιρετικα αποτελεσματικων ανθρωπων ,εξισου εξαιρετικο
Καλη αναγνωση !