Καλημέρα, αισθάνομαι την ανάγκη να πω σε κάποιον την αλήθεια διότι αυτή τη βδομάδα είπα το πρώτο ψέμα στον ψυχίατρο που με παρακολουθεί, έκανα την πρώτη απόπειρα όταν ήμουν έφηβη, ήταν περισσότερο σαν κραυγή βοήθειας δεν νομίζω ότι ήθελα στην πραγματικότητα να πεθάνω, έκτοτε τα κατάφερα πάρα πολύ καλά στη ζωή μου, σπούδασα παντρεύτηκα εργάζομαι έγινα μαμά κ.τ.λ, πριν 2,5 μήνες σταμάτησα τα αντικαταθλιπτικά χωρίς να ειδοποιήσω κανέναν, επίσης σταμάτησα ( σε συμφωνία με το ψυχιατρο ) και τις συνεδρίες διότι θα πήγαινα πάρα πολύ καλά. Δεν μπορώ να εντοπίσω πότε ακριβώς έγινε αλλά κάποια στιγμή άρχισαν να επανέρχονται οι σκέψεις θανάτου, έφτιαξα μία ολόκληρη θεωρία στο μυαλό μου για τους λόγους τους οποίους πρέπει να πεθάνω και στην πορεία άρχισαν να την πιστεύω, έκανα και πάλι απόπειρες όμως για να φανεί σάν ατύχημα δεν το είπα σε κανέναν, μία μέρα σκέφτηκα ότι μπορεί να γίνω επικίνδυνη και για το παιδί μου το οποίο λατρεύω, οπότε επικοινώνησα με το ψυχιατρο.Του τα είπα όλα, ενημέρωσα και τους γονείς μου και ξανάρχισαν φαρμακευτική αγωγή, δουλεύω Έχω διαύγεια στη δουλειά, το forum με βοηθάει πάρα πολύ διαβάζω και απαντάω σε όσα post μπορώ γιατί είναι πιο εύκολο να σκέφτομαι τα προβλήματα των άλλων, σταματούν τις σκέψεις μου, καμία φορά καταφέρνω και τη σταματώ από μόνη μου προκαλώντας ήπιο σωματικό πόνο στον εαυτό μου για να ξυπνήσω, όμως οι σκέψεις δεν σταματούν, φοβάμαι, βρίσκω αντιπερισπασμούς, υπάρχουν ακόμα πολλές στιγμές που είμαι πεπεισμένη ότι πρέπει να πεθάνω, μετά από λίγο καταλαβαίνω την παράλογη σκέψη μου και επανέρχομαι, όμως σε αυτό το δεκάλεπτο ,τέταρτο που υποφέρω κάνω πολύ επικίνδυνα πράγματα. Είπα λοιπόν το πρώτο μου ξανά στον ψυχίατρο, του είπα ότι το ελέγχω ότι είμαι καλά και ότι η απελπισία μου έφυγε, φοβάμαι μη γίνει άρση απορρήτου και με κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, το κοινωνικό στίγμα είναι ανεπανόρθωτο, επίσης περιμένω διορισμό μετά από πολύ κόπο ο οποίος θα μου απαγορευτεί σε μία τέτοια κατάσταση. Όταν μιλάω σε ανθρώπους εδώ στο φόρουμ ξανά πατάω στη γη. Ορκίζομαι ότι δεν είμαι επικίνδυνη για κανέναν είμαι πολύ ευσυνείδητο άτομο. Εαν έχετε ιδεές για άλλους αντιπερισπασμούς ίσως βοηθήσουν...