Originally Posted by
Remedy
και 24 ωρες να εισασταν μαζι (που απ οτι καταλαβα δεν συζουσατε, απλα βρισκοσασταν καθημερινα), αυτος που θελει να επικοινωνησει με αλλον, βρισκει και χρονο και τροπο, αυτες ειναι δικαιολογιες...
μα ΗΔΗ ξερεις συγκεκριμενα οτι εκεινος της ειχε στειλει οταν εισασταν μαζι. πως προκυπτει οτι η επικοινωνια ξεκινησε εμτα τον χωρισμο;. εφοσον ειχε ανοιχτο το κινητο της, μπορει να μιλουσαν απο υπολογιστη σε οποιοαδηποτε εφαρμογη (δεκαδες πλεον), αλλα και ακομα χειροτερα, μπορει μετα το μηνυμα του να τα ελεγαν απο κοντα, ασχετως αν εβγαιναν η οχι...
το αν του το εκοψε, δεν το ξερεις. για να βγαινουν, προφανως και δεν του το εκοψε... η του το εβαλε σε παγο για λιγο, η το συνεχιζαν μαζι, κρυφα απο σενα...
το ρεζουμε ειναι οτι δεν θελει και οτι θελει να βγαινει μαζι του, οποτε για σενα ειναι ΝΟ- ΝΟ, ολο το θεμα μαζι της..
το αν την χαιρετας, ειναι δικο σου θεμα. καλο θα ειναι κατα την γνωμη μου, να μην ανοιγεις και κουβεντες.. οσο γινεται πιο απλα και τυπικα. αλλα ουτε κακιες, ουτε ειρωνιες. τπτ. αστην να κανει ο,τι θελει. εσυ στο υψος σου...
αν παλι δεν θελεις, κανεις οτι θελεις, αυτο εννοειται. εγω την γνωμη μου σου λεω.