Originally Posted by
Stellaki123
Καλησπερα σε ολους! Τον τελευταιο καιρο με κατακλυζουν περιεργες σκεψεις και θα ηθελα την γνωμη σας. Δεν εχω καμια διαθεση να βγω εξω και λεω συνεχως δικαιολογιες στις φιλες μου. Νιωθω οτι εκτος απο τη δουλεια μου , στη ζωη μου απο κει και περα δεν υπαρχει τιποτα να με ευχαριστει. Υπηρξε μια ερωτικη απογοητευση σχετικα προσφατα που ισως σχετιζεται. Ο μοναδικος λογος να αλλαζε η διαθεση μου ειναι μονο αν επικοινωνουσα με ενα συγκεκριμενο ατομο. Με οποιονδηποτε αλλον και αν μιλησω μου ειναι αδιαφορο. Πολλες φορες σκεφτομαι οτι ειμαι περιεργη και οτι μια ζωη θα μεινω μονη μου, οτι ειμαι βαρετη κτλπ. Δεν βρισκω ορεξη να κανω τιποτα, μοναχα να πηγαινω στη δουλεια. Απο ενδιαφεροντα και ασχολιες 0 και δεν εχω τη διαθεση ουτε γιαυτο. Ξερω οτι αν βγω εξω θα περασω καλα, παραόλα αυτα επιλεγω την μοναξια μου. Πολλες φορες κλαιω μονη μου σκεπτομενη ολα αυτα και όχι επειδη εγινε κατι ασχημο. Νιωθω οτι ειμαι λιγη, βαρετη, γεματη αρνητικες σκεψεις. Προσπαθω πολυ να ειμαι αισιοδοξη, αλλα ερχονται ολες αυτες οι σκεψεις απο μονες τους. Αυτο που μου λειπει ειναι να εβρισκα εναν αληθινο συντροφο διπλα μου, αλλα ουτε και γιαυτο κανω προσπαθεια..