Λεμφαδένες στη βουβωνική περιοχή
Γειά σας...το βασικό μου πρόβλημα είναι πως νομίζω ότι πάντα κάτι έχω, ότι θα μου συμβεί το χειρότερο σε θέματα υγείας. Έτσι, τον Ιανουάριο έκαναν έναν αναλυτικό έλεγχο,αιματολογικές,υπέρη χο άνω κάτω κοιλίας και θυροειδή, αξονική θώρακος γτ είχα επίμονο βήχα. Βγαίνουν όλα τα αποτελέσματα,όλα σούπερ εκτός από μια τιμή ινσουλίνης που ήταν ελαφρώς χαμηλή οπότε πήγα και σε ενδοκρινολόγο και μου εξήγησε ότι ήταν φυσιολογική αναλογικά με το σάκχαρο. Όλα τέλεια λοιπόν! Την επόμενη μου λέει μια φίλη μου οτι ο άντρας της έχει ένα γουρμπουλακι στη βουβωνική. Φυσικά το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ψαχτω και βρήκα κι εγώ ένα! Ήταν έντονα ψηλαφητο,πάω παθολόγο και μου λέει ότι δεν είναι τπτ κ μου έδωσε αντιβίωση και ότι οι λεμφαδένες σε αυτή την περιοχή είναι πολύ εύκολο κ συχνό να διογκώνονται ελαφρως.Τρεις εβδομάδες μετά δεν είχε υποχωρήσει καθόλου.παω σε έναν χειρουργό κ μου κάνει υπέρηχο,λέει δεν είναι τπτ διότι είναι μικρό και φυσιολογικής μορφολογίας,θα φύγει ή το πολύ πολύ να μείνει εκεί. Μετά από δύο μέρες πιάνω κ από την άλλη πλευρά. Κάνω αξονική , όλα καλά. Πάω σε αιματολογο,κάνω έξτρα εξετάσεις....τπτ! Το αφήνω λοιπόν....είχα ενοχλήσεις ,ελαφρύ πόνο,τραβήγματα στην περιοχή στους προσαγωγούς,λέω δε δίνω σημασία θα περάσει. Γενικότερα είχα ελαφρύ πόνο στην περιοχή αλλά μετα από δύο τρεις μέρες ηρεμούσε. Σκεφτόμουν ότι τα έκανα όλα,είναι καλά,όλα θα πάνε καλά. Εδώ κ τρεισιμιση εβδομάδες ξεκίνησε πάλι γενικευμένος πόνος στην περιοχή και χαμηλά στην κοιλιά, δεν περνούσε, κάπως ηρέμησε αλλά οι λεμφαδένες στην περιοχή μου προκαλούν ενοχλήσεις και τους νιώθω πιο διογκωμένους. Κάνω μαγνητική. Βρίσκει λεμφαδένες μη διογκωμένους κ λίγο υγρό στην πύελο περιοχή αλλά φυσιολογικό ανάλογα με τον κύκλο. Η αιματολογος θεωρεί ότι όλα είναι φυσιολογικά. Εγώ πάλι όχι. Γτ αν ήταν μόνο το θέμα των λεμφαδένων χωρίς ενόχληση μπορεί κ να μην ανησυχούσα. Τώρα θέλοντας κ μη,δεν μπορώ να ηρεμήσω γτ νιώθω πόνο. Σορυ για το μεγάλο κείμενο. Έχετε καμία ιδέα που να απευθυνθώ ? Υπάρχει κάποιος γιατρός πιο ειδικός για λεμφαδένες?
Ανησυχώ πολύ, πρώτον γτ πονάω με αποτελεσμα να εχω πρόβλημα στην καθημερινότητά μου (ακόμα και βάρος οταν σηκώνω εχω ενοχληση) και δευτερον γτ σταδιακά, από ότι φαινεται χειροτερευει.