θα εκτιμουσα απαντισεις απο ανθρωπους με καλοσυνη ψυχης για προβλημα που εχω με την μ
γεια χαρα θελω να γραψω για την μανα μου κι την συμπεριφορα της σε εμενα θελω να τα πω γιατι δε εχω που να μιλήσω .κι εγω μετα απ καιρο εστω κι αν οταν γραφω δε μου απαντουν συνηθως γιατι καποιοι νομιζουν οτι ειμαι τρολ κι λεν καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα .ειμαι υιοθετημενη απ τα 4 κι μισο μου με πηρε ενα ζευγαρι που θελουν παιδι . πιο πολυ η μανα ηθελε παιδι οπως μου λεει παντα για να την κοιταει στα γεραματα .απ οσο την θυμαμαι παντα μου φεροταν ασχημα λεκτικα κι σωματικα μου φερεται αγρια . ξυλο απιλες επρεπε να κανω οτι μου ελεγε παντα ακριβος .σα στρατιωτης να ειμαι προσοχη μπροστα της κι να εκτελω εντολες . αν εκανα κατι που επέλεξα μονη μου κι τωρα γινεται αυτο να απειλες ξυλο φοβερες προσβολες ταπεινωση . συνεχεια ασχολειται με το τι εχει αναγκες εκεινη .εγω οτι μπορω κανω για εκεινην πραγματικα την αγαπω κι ας μου φερετε ετσι ειν μανα μου . δε την νοιαζει ο αλλος τι νιωθει τι πονο ψυχης εχει κι αυτα .τα τελευτεα 3 χρονια εχει κατι σα ανια μα οταν θελει θυματε μια χαρα να με προσβαλει αν δε τρεχω να εκτελω τις διαταγες της . την δινω εφεξορ τον 75 για να μην μου ορμα κι με χτυπαει τα εχει γραψει γιατρος που βρικε οτι εχει καταθλιψη .δε ειν οπως ηταν παλια λογο των χαπιων εχει ηρεμησει μα δε χανει ευκαιρια να με προσβάλει κι να μου θυμιζει οτι εγω ειμ εδω να τον προσεχω να την φροντιζω. ειχε ετσι μαθει κι απο την μανα της δε της χαλαγε χατιρι την ειχε στα ωπα ωπα οτι θες παιδακι μου την ειχε σα βασιλισσα .εγω εχοντας κι χαρτι απο γιατρο οτι εχω asperger παλευω με ολα τα προβληματα αυτου κι εχω κι την μανα μου να μου φέρεται απαξιωτικά κι το ποσο εκεινη ειναι καλυτερη μου σε ολα .δε εχω πουθενα να μιλήσω δε εχω φιλους τιποτα ουτε συγγενεις να με αγαπουν . μονη εντελος κι δε εχω που να μιλησω . αν θελετε μου απαντατε οπως απαντατε σε ολλους εδω που παραθετουν το προβλημα τους . μερικοι με θεωρουν τρολ ας το αποδείξουν κι ας τα πουμε ξανα ποιοι ειν τρολ εδω μεσα ομως πραγματικα .