Τα 3 προσωπα που διαμορφωσαν τη σκεψη μας
Αυριο καποιοι θα ασκησουν το εκλογικο τους δικαιωμα και καποιοι οχι .
Οι εκλογες για μενα ειναι σαν μια συνδρομη σε ενα περιοδικο . Ανανεωνεις τη συνδρομη καθε 4 χρονια και αυτο που αγοραζεις ειναι το μελλον σου .
Αλλα ειναι το μεγαλυτερο ψεμα που εχει πωληθει ποτε .
Υπηρξαν τρεις πολλοι ιδιαιτεροι και ξεχωριστοι ανθρωποι , που εναντιωθηκαν σε οποιαδηποτε πωληση υπο οποιαδηποτε τιμη .
Ακεραιοι , αδαμαντινοι και το κυριοτερο ΑΛΗΘΙΝΟΙ .
Χρονικα πρωτος , ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ , που μου χρωματισε το κοσμο των ονειρων μου με λεξεις ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΙΣΟΤΗΤΑ , ΟΡΑΜΑ . Η συλληψη του ονειρου .
Χρονικη δευτερη , η απολυτη ΓΥΝΑΙΚΑ - ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΣΠΕΝΣΕΡ , ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΗ , που η συμπαντικη αγαπη της για ολα τα παιδια του κοσμου , κατεστρεψε ολοσχερως και συθεμμελα ,τα χρωματα των αμφιβολιων στα ονειρα μου . Η μητρα που γεννησε το ονειρο .
Χρονικα τριτος , ο ανθρωπος ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ , Η ΠΙΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ , ΕΓΩ , ΕΣΥ , Ο ΑΛΛΟΣ , ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ , που διελυσε τις αμφιβολιες μου σε μια στιγμη . Ο πατερας που ενηλικιωσε το ονειρο .
Αισθανομαι πολυ ατυχος , που δεν προκειται να τους συναντησω ποτε . Χρειαζομαι τη σοφια του Δρ. Κινγκ , την αγαπη της Πριγκιπισσας Νταιανα και τις γνωσεις του κ. Ασανζ .
Η ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .
Καλη ψηφο .