Καλησπέρα παίρνω εδώ και 10 χρονία φαρμακα και αναρωτιέμαι αν η χρονια χρήση τους προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο.Επαιρνα και παίρνω αντικαταθλιπτικο και αντιψυχωτικο.
Printable View
Καλησπέρα παίρνω εδώ και 10 χρονία φαρμακα και αναρωτιέμαι αν η χρονια χρήση τους προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο.Επαιρνα και παίρνω αντικαταθλιπτικο και αντιψυχωτικο.
Εκτός από αυτό που λένε για τα Xanax, ότι η μακροχρόνια χρήση δημιουργεί προβλήματα στη μνήμη, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια άλλη έρευνα. Νομίζω ότι το να μείνουμε χωρίς αγωγή θα μας προκαλούσε μεγαλύτερα προβλήματα. Απ'την άλλη καλό θα ήταν να γκουγκλαρεις το θέμα depletion of macronutrients από την χρήση αντικαταθλιπτικών και αντιψυχωτικων. Ίσως χρειαστεί να παίρνεις κάποια συμπληρώματα διατροφής, ιδανικά μετά από εξετάσεις.
Κάποια αντιψυχωτικά βάζουν κιλά, κάποια άλλα σου φέρνουν υπνηλία, κάποια άλλα αφασία, κάποια άλλα τίποτα. Είναι θέμα το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός σου.
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙςς ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙς ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ .
Κι εγώ πίνω zyprexa 10mg και 5 χρόνια και μου κάνει καλό. Μήπως παίρνεις κι άλλο φάρμακο μαζί;
Ϊσως όλα αυτά κάνουν αντίδραση μαζί και πρέπει κάποιο να κόψεις. Συζησητε το με την ψυχίατρο σου.