πανικος, καταθληψη, αποπροσωπιοιση και τοση μοναξια
Γεια σας, ειμαι καινουργιο μελος στο φορουμ και αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα. Ανηκω και εγω πλεον στην κατηγορια των ανθρωπων που γκρεμιζονται και ξανακολλανε τα κομματια τους καθε μερα. Πασχω απο κρισεις πανικου, αγχος, καταθλιψη και δειαρκης αποπραγματοποιηση και αποπροσωποιηση. Πριν απο επτα μηνες περιπου αν μου ελεγε καποιος οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να μου συμβει θα γελουσα και θα το περναγα για τρελο, τωρα ομως βρισκω τον εαυτο μου πιο τρελο απο τον καθενα. Θα πειτε 7 μηνες ομως τι ειναι?Ειναι αλλοι τοση που ζουν με αυτη την κολαση χρονια το καταλαβαινω, μονο που δεν ξερετε σε ποσο μεγαλο βαθμο εχει αλλαξη η ζωη μου. Ειδα το φορουμ και μου αρεσε.Ειναι διαφορετικο να λες αυτο που νιωθεις σε καποιον που πραγματικα μπορει να καταλαβει.Ολοι πανω κατω τα ιδια εμποδια αντιμετωπιζουμε καθε μερα, πανω κατω ξερουμε ολοι ποσο μας ποναει που ζουμε ετσι. Ειναι αλλιωτικη η συμπαρασταση απο καποιον που πραγματικα καταλαβαινει απο την συμπαρασταση που θα μας δωσει ο φιλος που αν και μας αγαπα το καλυτερο που εχει να πει ειναι "ξεκολα, χαραλωσε και χαμογελα"