Αγωγή για αγχωδη διαταραχη
Χωρίς να έχω κρίσεις πανικού, είχα αρχίσει να γίνομαι μη λειτουργική από υπεραναλυση, αρνητικά σενάρια και αδυναμία λήψης αποφάσεων. Η ψυχίατρος μου έγραψε αγωγή με cipralex και λεξοτανιλ υποστηρικτικά. Όταν της είπα ότι τρέμει το χέρι μου όταν αγχώνομαι αυξήσαμε το λεξοτανιλ σε 3 χάπια των 3mg. Στις 44 μέρες cipralex 10mg ένιωθα λίγο καλύτερα και είχα μειώσει αισθητά το λεξοτανιλ σε 1 το βράδυ και ελάχιστο μέσα στη μέρα. Έκανα το λάθος να ζητήσω αγωγή με cybalta γιατί μου το έδειξε το DNA test ως το μόνο που μεταβολιζω καλά και έκτοτε άρχισαν τρέμουλο πιο έντονα, κινήσεις στο σωμα που θυμίζουν αυτισμό, τικ στο μέτωπο και κόψιμο ή σφίξιμο των μηρών. Η ψυχίατρος είπε ότι είναι ψυχοσωματικά μιας και σταματούν με την θέληση μου και ότι είμαι ουσιαστικά ακάλυπτη το πρωί έχοντας πάρει μόνο 3/4 του λεξοτανιλ το βράδυ και τίποτα άλλο πέρα από το cybalta 60mg το απόγευμα. Είναι δυνατόν να είναι παρενέργειες επειδή κλείνω τρεις μήνες με λεξοτανιλ; Μου προτεινε να το αυξήσω σε 1-,μισο- 1 αλλά το φοβήθηκα και τα πρωινά τρέμουλο και τικ είναι πιο έντονα τώρα όταν σκέφτομαι πράγματα που με αγχωνουν ή αποφάσεις που δυσκολεύομαι να πάρω. Μετά το μεσημέρι ηρεμώ από την σωματική ταλαιπωρία.. θα περάσουν αυτά ανεβάζοντας το λεξοτανιλ πάλι ή ανεβάζοντας το cybalta από 60 se 90mg όπως μου πρότεινε μια νευρολόγος;