θεμα η επαφανιακη ευγενεια
θελω την γνωμη εδω των ανθρωπων που μπαινουν κι συζητάνε μεταξύ τους .εχω βαρεθει το απροσωπο το ψυχρο το ρομποτοπιιμενο φερσιμο το προγραμματισμένο.δε μ αρεσουν τα κυριλικια τα τυπικα η ψευτοευγενεια κι ο δηθεν σεβασμος . ξενερωνω με αυτο το κυρια μου το ειρωνικο που συχνα μου πετανε ακομα κι μεγαλυτερα ατομα απ μενα . ενω αλλους τους μιλαν στον ενικο κι τους λεν παιδι μου κοριτσι μου κοπελα μου εμενα μου πετανε ενα κυριλικι ψυχρο απροσωπο κι νομιζουν οτι εγω ελιωσα απο την ευγενεια τους . μπορει να ειναι εμονοικο η καποιο ψυχολογικο αυτο που δε γουσταρω τα κυριλικια κι τη δηθενιά μα μου τη δινει ο ψεμα τους .εχω ρωτησει κι ατομα ποσο με κανουν υλικιακα κι οι πιο πολλοι με κανουν πανω απ 55 ετων . εγω θεωρω επιφανικο κι ψευτικο αυτο με το πληθυντικο κι το κυριλικι. καθε μερα το λεω σε οσους μου αρχιζουν το κυριλικι κι ενω το λεω παλι επιμονα μου μιλανε ετσι ενω σε αλλους μιλαν με πιο ζεστο τροπο φιλικο.απομακρυνει τους ανθρωπους .εσεις τι λετε ?? παιζει ρολο η εμφανιση το βλεπω αν εις χοντρος απωθεί το κοσμο κι φερεται αδιαφορα . αν εισαι ομορφος κι μοντελο ολλοι κανουν ουρα να σου μιλησουν λιγο εστω .