Originally Posted by
Μαρικακι
Καλησπέρα,
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum. Έχω την ανάγκη να ακούσω γνώμες, να διαβάσω μηνύματα, να γίνει μια ανταλλαγή ερεθισμάτων.
Σχέση: 3,5 χρόνια και συγκατοίκηση
Είμαστε ήρεμα, υπάρχει επικοινωνία αρκετό γέλιο, φουλ ταξίδια. Εκείνος πιο αυθόρμητος και χαλαρός, εγώ πιο συνεπής και οργανωτική. Υπάρχει ισορροπία.
Πριν μια βδομάδα πήγαμε σε έναν γάμο. Η αδερφή του γαμπρό έκανε ξεκάθαρα πέσιμο στον σύντροφό μου. Υπήρξε ένα eye contact κάποια στιγμή μεταξύ τους, το οποίο και κατάλαβα.
Κάναμε μια χαλαρή πλάκα μεταξύ μας χωρίς να το αφήσω να με επηρεάσει. Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για το ποιόν του ανθρώπου που είμαι μαζί και δεν έχουμε δώσει ποτέ ο ένας στον άλλον δικαίωμα για το οτιδήποτε.
Εκείνο το βράδυ, τη στιγμή που χορεύαμε μια μπαλάντα, μου είπε πως δεν είναι για γάμους και δεσμεύσεις. Μετά από 2 μέρες του ζήτησα να χωρίσουμε. Μετά από 3,5 χρόνια και ενώ έχουμε συζητήσει και το θέμα του παιδιού και το έχουμε βάλει μπρος , σε ένα βράδυ μου πε πως δεν θέλει δεσμεύσεις.
Δεν δέχτηκε να χωρίσουμε. Μου πε πως ήταν η βλακεία της στιγμής και δεν το εννοούσε ακριβώς έτσι. Άφησα λίγο τις μέρες να περάσουν. Ένιωθα άπειρα μπερδεμένη και κάπως δεν είχα τα κουράγια για συζήτηση.
Σήμερα είχα το κινητό του στα χέρια μου, για να δούμε μαζί μια επιχείρηση στο Facebook. Είδα πως στις αναζητήσεις του είχε την αδερφή του γαμπρού.
Μου παραδέχτηκε ότι την έψαξε, ότι ήθελε να την δει γιατί του άρεσε και συγκεκριμένα πως ήθελε να δει σέξυ φωτογραφίες της. Όλα αυτά μετά από τεράστια πίεση και ένα συνεχόμενο "γιατί" από εμένα. Δεν ψάχνεις έναν άνθρωπο έτσι απλά χωρίς λόγο. Του είπα πως αν θέλεις να θυμάμαι κάτι από εσένα τουλάχιστον να σε θυμάμαι ντόμπρο και αληθινό. Να στέκεσαι μπροστά μου και να λες την αλήθεια. Για αυτό μάλλον παραδέχτηκε την αναζήτηση του.
Έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Δεν θέλει λέει να με χάσει. Θέλει να κάνουμε οικογένεια. Εμένα αγαπά. Με την άλλη δεν έγινε τίποτα, απλά μόνο την έψαξε. Δεν θα έκανε κάτι λέει. Ήταν κακό που την έψαξε.
Εμένα με νοιάζει το ότι μπήκε χώρος μεταξύ μας και έψαξε μια άλλη γυναίκα. Την είδε σε έναν γάμο που ήμασταν μαζί και του κέντρισε το ενδιαφέρον. Και εγώ ήμουν εκεί παρούσα. Μα, τι σημασία έχει αν γινόταν και κάτι μεταξύ του; Αφού δεν υπάρχω κάπου...
Όλο αυτό με χτύπησε στην αξιοπρέπεια μου. Τι σημαίνει το όριο; Γιατί να συγχωρήσω κάτι; Αφού τόσο απλά τον εξιταρε άλλη παρουσία. Το θέμα είναι να γίνει κάτι; Θέλω ο άνθρωπος που με συνοδεύει, ο άνθρωπος μου να χει μάτια για μένα, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται αυτό.
Τεράστια απογοήτευση η σημερινή και εγώ χαμένη. Είναι πολλά τα κενά στην ιστορία ακόμη. Αλλά ήταν σαν να έγινε ένα μεγάλο μπαμ. Πρώτη φορά τον είδα να κοιτάει άλλη. Πρώτη φορά τον είδα να κλαίει. Πρώτη φορά υπάρχει μια τέτοια ρήξη στη σχέση.