Σεξουαλικό Πρόβλημα - Help me παίδες!!!
Γειά σας παιδιά,είμαι 20 χρονών και σπουδάζω γυμναστική ακαδημία.Πρόσφατα απέκτησα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή με μια κοπέλα που γνώρισα, αλλά δεν την ξέρω καλά ακόμα.Μετά από λίγες μέρες ήρθε και η δεύτερη.Τώρα τα έχουμε 1 μήνα.Το πρόβλημα μου είναι η στύση μου την στιγμή της επαφής.Μόλις φοράω το προφυλακτικό ξαφανίζετε.Ξανάρχετε όταν με χαϊδεύει κάτω.Με το που πάει να γίνει η επαφή πέφτει...Μερικές φορές πέφτει και όταν είμαι μέσα της ακόμα...Στα προκαταρκτικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Το ίδιο όταν είμαι μόνος μου απέναντι σε πορνογραφικό υλικό (συνήθως γιατί τώρα τελεύταια έχω αρχίσει να επηρεάζομαι και εκεί).
Σκέφτομαι ότι το πρόβλημα μου είναι ψυχολογικό,αφού είμαι υγιείς,γυμνάζομαι,δεν πίνω πολύ κ δεν καπνίζω,αλλά και επειδή δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία.Σκέφτομαι επίσης,να πάρω χάπι για στύση.
Παρακαλώ πολύ πείτε μου τρόπους λύσης στο πρόβλημά μου και αν καποίο χάπι μπορεί να βοηθήσει και ποιό είναι αυτό?Επίσης,αν το αλκοόλ ή καποιό διεγερτικό ποτό (Redbull) μπορέι να βοηθήσει την ώρα της επαφής.Αν είχατε κάποιες παρόμοιες ανησυχίες στις πρώτες σας επαφές,παρακαλώ αναφέρτες τες.
Σας Ευχαριστώ!!!