Καλησπέρα αυτό θα είναι το τελευταίο ποστ μου μιας και δεν έχει νόημα να γράφω εδώ δεν πρόκειται να βρω λύσεις στο πρόβλημα μου.Πασχω από σχιζοφρενεια και πραγματικά δεν καταλαβαίνει κανενας την κατάσταση.Ο πατέρας μου με μειώνει με υποτιμά με κριτικάρει συνέχεια και το χειρότερο από όλα δεν ξέρει και ούτε έχει ρωτήσει από τι πάσχω πάρα μόνο εικασίες δικές του.Εχω νοσηλευτέι δύο φορές και πραγματικά δεν ρώτησε ποτέ αδιάφορες και με εκμεταλευεται και επίσης εκμεταλευεται την ψυχολογική κατάσταση και με αντιμετωπίζει ως τρελό.Ειναι πατέρας αυτος;Εύχομαι να πεθάνει πραγματικά να πάει στο διαολο μια ζωη απών ήταν και υπέρμετρα εγωιστής.Με προσβάλει σε κάθε ευκαιρία και εγώ χωρίς να μπορώ ακόμα να ανεξαρτοποιηθω αντιμετωπίζω και επειδή με συντηρεί νιωθω υποχρεωμένος να ακούω την κάθε παπαρια του.Εσεις τι θα κάνατε στη θέση μου;Με τον γιατρό δεν το εχω συζητήσει και θα το κάνω αυτό τον μήνα μιας και πρέπει να αντιμετωπίσω την κατάσταση.Επισης με απειλεί ότι θα με κλείσει μέσα αν δεν κάθομαι καλά και διάφορα τέτοια.