Καλησπέρα παιδιά καταρχην θα ήθελα να πω οτι δεν θέλω άσχημες κριτικές δεν με επηρέασε κανένας δεν το έκανα για κανέναν ούτε το έκανα για πλάκα δεν είχα τι να κάνω και είπα να το κάνω αν και πιστεύω απο καιρο το ήθελα απλά φοβόμουν και μετα την εμπειρία μου με τον άραβα δεν το είπα σε κανέναν ούτε το έγραψα εδώ μετα απο 5 μήνες π δεν ειχαμε επαφή πλέον και εξαφανίστηκε έπεσα σε κατάθλιψη λοιπόν πέρασα διάφορες φάσεις ζωής γιατί κράτησα την αθωότητα του σώματος μου 6 χρόνια για να την πετάξω σε one night stand γενικά διάφορες εικόνες πέρασαν απο το μυαλό μου για το παρελθόν και διάφορα όνειρα ξεκίνησα να διαβάζω quran και διαφορα βιβλία που έκανα αναζήτηση τη ζωή του prophet Muhammad διάφορες συζητήσεις και μαθήματα π παρακολούθησα με μουσουλμάνους θα σας πω αυτό που μου είπαν οταν έκανα convert οτι δεν προδίδω την θρησκεία μου ούτε σταματάω να πιστεύω στον Χριστο απλά εχει διαφορετική θέση στα πιστεύω μου αλλα ένας είναι ο θεός το ισλάμ είναι όμορφη θρησκεία με πολλά μη άσχετα τι επικρατεί στην κοινωνία μας και τι κάνει ο κάθε ο μουσουλμάνος καλή ώρα σαν αυτόν π γνώρισα σε κάθε θρησκεία υπάρχουν κακοί άνθρωποι και εχει να κάνει με τον άνθρωπο αλλά σαν γυναικα πού πλέον έκλεισα τα 27 πιστεύω όλα για κάποιο λόγο γίνονται και δεν μετανιώνω για αυτό π έκανα το ισλάμ σε διδάσκει να γίνεις εν μερη καλύτερος άνθρωπος και αυτοσυγκράτηση οχι αλκοόλ οχι τσιγάρο οχι βρισιες οχι ερωτική επαφή εκτός γάμου 5 φορές προσευχή την ημέρα όταν το είπαν στους δικούς στην μητέρα μ δηλαδή εννοείται πώς δεν με κατάλαβε έγω πιστεύω στον Θεό μ απαντήσε γτ εγώ σε τι πιστεύω της απάντησα αν μονο να καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον σαν διαφορετικές θρησκείες γιατί το ισλάμ και εγώ σαν μικρό κορίτσι το είχα ως στο μυαλό μου ως τρομοκρατική ένωση και βια κάτι που δεν ισχύει απλά αυτά μας μάθανε...