Εκτακτες με οποιαδήποτε κινηση
Καλημέρα παιδιά.
Εδώ κ σχεδόν 15 χρόνια υποφερω από εκτακτες,κρίσεις πανικού κλπ αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά μου συμβαίνει.
Μόλις σηκωνομαι όρθιος οτιδήποτε κ να κάνω έχω συνέχεια εκτακτες,διδυμιες τριδυμιες κ δε συμμαζευεται,υπάρχουν στιγμές που κάνω 2 κανονικές 1 έκτακτη,μόλις καθισω η ξαπλωσω είναι ελάχιστες έως καθόλου.
Αυτό το πράγμα ξεκίνησε την Τετάρτη με το που ξύπνησα το πρωί (την Τρίτη έκανα το λάθος να φάω πριν τον ύπνο αρκετά βαριά κ γενικά όλη η μέρα είχε ταβέρνες τηγανητα κλπ). Έχω γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση εδώ κ πολλά χρόνια η οποία μου κάνει οισοφαγιτιδα κ ανά τακτά διαστήματα παίρνω το pantium.
Πήγα σε δύο καρδιολογους έκανα καρδιογραφημα κ triplex (για 100η φορά) κ εκτός από κάποια φυσηματακια εκ γεννετης δεν βρέθηκε κάτι άλλο κ ούτε έπιασε κάποια έκτακτη το καρδιογραφημα (βέβαια αυτά έγιναν Τετάρτη -Πέμπτη που ακόμα δεν ήταν σε τόσο μεγάλη έξαρση οι εκτακτες).
Από την Παρασκευή δεν μπορώ να κάνω τίποτα, βγήκα για περπάτημα χθες σχεδόν μια ώρα κ δεν σταμάτησα να τις νιώθω πάρα μόνο για μερικές στιγμές.
Περιμένω αύριο το απόγευμα να πάω να βάλω holter κ πιο νωρίς θα δω τον γαστρεντερολογο..
Σορρυ αν κούρασα αλλά εάν κάποιος έχει κάποια συμβουλή η οτιδήποτε ας δώσει τα φώτα του..
Ευχαριστώ.