Originally Posted by
andrianna407
Ονομάζομαι Ανδριάννα, είμαι 32 ετών και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου (όσο πιο περιληπτικά γίνεται), γιατί τα επίπεδα απελπισίας μου έχουν φτάσει σε άλλο level. Το στόρι ξεκινάει το 2017, όπου εργαζόμουν σε μια διαφημιστική. Εκεί γνώρισα τον Κ., 35 ετών σήμερα, ψηλός, όμορφος, φιλόδοξος και με μόνιμη κατοικία… στο Παρίσι! Παρ’ ότι συνάδελφοι, είχαμε αναπτύξει αμοιβαία συμπάθεια, αλλά λόγω του γεγονότος ότι βρισκόμουν σε σταθερή σχέση τότε δεν ήθελα να ενδώσω στο φλερτ του. Κάθε φορά που επισκεπτόταν την Αθήνα για να παρευρεθεί στα εταιρικά events φρόντιζε να μου τηλεφωνεί, ώστε να κανονίσουμε ποτό, ζητώντας μου ευθέως κάνουμε σεξ… Σημειωτέον ότι του είχα ξεκαθαρίσει ότι έχω σχέση και δεν ενδιαφερόμουν. Σε ερώτηση μου ‘’καλά δεν σε ενδιαφέρει τι θα πει η κοπέλα σου;’’, η απάντησή του ήταν ‘’όχι γιατί δεν ξέρω τι κάνει η ίδια’’. Ο καιρός περνούσε, το φλέρτ του συνεχιζόταν κάθε φορά που ερχόταν Αθήνα ή πήγαινα Παρίσι στο πλαίσιο της δουλειάς, χωρίς στο ενδιάμεσο να μιλάμε στα σόσιαλ ή στο τηλέφωνο.
Το 2019 αποχώρησα από την εταιρεία και δεν ξαναμιλήσαμε (μόνο κάτι Likes έκανε στις φωτογραφίες μου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησα να τον σκέφτομαι). Η ζωή προχώρησε, χώρισα από τη σχέση που είχα, βρήκα δουλειά σε καλύτερη εταιρεία, η οποία το 2022 διοργανώνει εταιρικο event -μαντέψτε- στο Παρίσι. Αξιοποιώ την ευκαιρία και του στέλνω μήνυμα ότι ανεβαίνω. Αυτός μου τηλεφωνεί ενθουσιασμένος, για να βρεθούμε. Είχε χωρίσει. Βρισκόμαστε στο Παρίσι, μιλάμε, γνωρίζω τους κολλητούς του (οι οποίοι προφανώς και ήξεραν την προϊστορία μας και μας πείραζαν, λέγοντας εμμέσως πόσο ταιριάζουμε) και μετά την έξοδό μας με αρπάζει και με φιλάει. Όπως καταλαβαίνετε, καταλήξαμε σπίτι του. Όταν τον ρώτησα πως αισθάνεται, μου απάντησε προς έκπληξή μου ‘’οικειότητα’’ (και λέω προς έκπληξή μου, επειδή ο τρόπος που φλέρταρε μέχρι τότε υποδήλωνε ότι ήθελε μόνο σεξ – που θα ήταν και το λογικό, λόγω της απόστασης). Μετά από αυτό επιστρέφω Ελλάδα, καμία επικοινωνία. Όταν κατέβηκε Αθήνα μου στέλνει, βρισκόμαστε και πάλι η ίδια κατάληξη (πάθος, ένταση και συζητήσεις). Για να μην σας τα πολυλογώ, ανεβαίνω Παρίσι με συναδέλφους, του στέλνω και καταλήγουμε να κάνουμε σεξ για πρώτη φορά. Δεν πίστευα την απίστευτη χημεία που είχαμε, ο ίδιος μου αποκάλυψε ότι δεν είχε ξανακάνει καλύτερο σεξ και ήθελε να το συνεχίσουμε. Από τότε κάθε φορά που ερχόταν Αθήνα ή επισκεπτόμουν το Παρίσι βρισκόμασταν, αν μας έβλεπε κανείς θα νόμιζε ότι είμαστε σε σχέση. Ωστόσο, την ωρα της επιστροφής κάθε επικοινωνία κοβόταν μέχρι την επόμενη φορά. Ήμασταν και οι δυο οκ και συνειδητοποιημένοι με αυτό.
Πριν 2 εβδομαδες, η τελευταία φορά που τον επισκέφθηκα, βγήκαμε με τους φίλους του, οι οποίοι μου έλεγαν συνεχώς μεταξύ σοβαρού και αστείου να παω μόνιμα στο Παρίσι, για να μην είναι μονος του – κατι που μου το ζητούσε και ο ιδιος κάθε φορα που με εβλεπε. Παρόλα αυτά είναι άγνωστο πλέον το πότε θα ξαναβρεθούμε.
Το πρόβλημα έχει ως εξής: Όσο ήμουν εκεί, βρεθήκαμε μια φορα σπίτι του, γιατί μετα ήταν άρρωστος (στην αρχη δεν τον πιστεψα, αλλα σε τυχαία συνάντησή μας στο δρομο τον ειδα όντως χαλια). Το προηγουμενο βραδυ ειχα βγει με τους φιλους του (ο ιδιος δεν ηρθε οντας αρρωστος) ειπωθηκαν παλι πολλα σε σχεση με το αν μπορουμε να ειμαστε μαζι λογω αποστασης. Δεν γνωρίζω τι του μετεφερε ο κολλητος του για εμενα, αλλα στην τυχαια συναντηση μας φανηκε εκνευρισμενος, γιατι ειχε την εντυπωση ότι εγω δεν ζητουσα κατι μονιμο, ενώ ο ιδιος ισχυριστηκε ότι εψαχνε σχεση. Γενικα ξέρω ότι ‘’δεν το χει’’ με τα μηνυματα και αποφάσισα πριν φυγω να συζητησω μαζι του και να του ξεκαθαρισω την κατασταση. Του είπα ‘’κοιτα ολη αυτή η φαση του βγαζουμε τα ματια μας και μετα όλα καλα δεν μου αρκει και δεν με γεμιζει. Κι εγω ψαχνω σοβαρη σχεση και θα προτιμουσα κατι μονιμο μαζι σου, αλλα υπο αυτές τις συνθηκες δεν γινεται. Αυτό ανέφερα και στον κολλητο σου. Επίσης, ειμαι 4 μέρες είμαι εδώ και βρεθηκαμε μονο 1 φορα’’.
Ισχυριστηκε ότι το προβλημα του ηταν το ότι συζητησα όλα αυτά με τον κολλητο του και ότι δεν ηθελε να τον πιανει στο στομα του (ακουσον ακουσον). Σε ερωτηση μου ‘’τοτε γιατι ειπες στον κολλητο σου ότι κανουμε τελειο σεξ;’’, η απαντηση δεν ηρθε ποτε :P Σημειωτεον ο κολλητος του, μού ανεφερε ότι ‘’του λεω συνεχεια ποσο μαλ@κ@ς είναι που δεν ειστε μαζι, ότι είναι σπάνιο να βρισκεις ατομο που να εχετε τετοια χημεια στο σεξ’’ και άλλα τετοια.. Με τα πολλα, προσπάθησα να τον φιλήσω, απομακρυνθηκε γιατι ‘’ηταν κρυωμενος’’ (ισως και ξενερωμενος από οσα του ‘’ειπε’’ ο κολλητος) και του λεω ‘’ωραια θες να κοψουμε ολη αυτή τη φαση με το σεξ εδώ; Να το ληξουμε’’. Μου λεει στην αρχη ναι και αυτοματως το σκεφτηκε και ξαναειπε ‘’δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρος’’.
Παιδια δεν ξερω εσεις αν βγαζετε ακρη, αλλα πραγματικα θα ειμαι ειλικρινης: 1. Δεν θελω να το σταματησω (εστω το σεξ), 2. Καταλαβαινω ότι εχει αρχισει να αισθανεται πραγματα και πολύ απλα δεν ξερει να τα εξωτερικευσει (ισως επειδη σκεφτεται το θεμα της αποστασης), 3. Εχω αρχισει οντως να σκεφτομαι τι θα γινοταν ΑΝ μεταναστευα. Σκεφτηκα να κανω μια τρελα και να του πω ‘’ερχομαι ένα ΣΚ μονη μου να μεινω σπιτι σου (μου το ειχε προτεινει και ο ιδιος στο παρελθον), απλως νιωθω ότι παλι εγω θα κανω πρωτη κινηση. Αυτος είναι αφαντος, στελνει παρα μονο όταν ερχεται Ελλαδα. Είμαστε και οι δυο συνειδητοποιημενοι και ωριμοι για να καταλαβουμε οτι για να λειτουργησει ολο αυτό δεν γινεται από αποσταση (και δεν τη θελουμε κιολας), οποτε συμβιβαζομαστε με το σεξ, χωρις αυτό να σημαινει ότι δεν μπορει (ή δεν εχει) να αναπτυχθει κατι παραπανω. Οποιαδηποτε απορία, συμβουλη, κραξιμο, καλοδεχουμενα. :)