Τροχαιο ατυχημα πριν 2 χρονια
Καλησπερα σε ολη τη κοινοτητα .
Στις 13 Ιουλιου ειχα ενα τροχαιο ατυχημα .
Ειχε παρει φωτια του Σειχ σου και εγινε εκτροπη κυκλοφοριας της περιφερειακης οδου . Οποτε οτι αμαξι κινουνταν εισηλθε στον οδικο αξονα της Θεσσαλονικης . Εγω δουλευα χωρις το καταλληλο διπλωμα οδηγησης μοτοποδηλατου ( delivery ) την ημερα εκεινη και το αδιαχωρητο στις κεντρικες αρτηριες με οδηγησε στην αποφαση να μπω σε μονοδρομο . Εκει εγινε και το μοιραιο . Δεν ειδα το αυτοκινητο και επεσα πανω του . Ως αποτελεσμα της συγκρουσης οδηγηθηκα ωρες μετα στη πορτα του χειρουργειου . Υποβληθηκα σε κλειστη αναταξη και εξωτερικη οστεοσυνθεση του καταγματος της πηχεοκαρπικης ( Cooper ) .
Απο την ημερα του ατυχηματος δεν εχω ξαναοδηγησει . Οταν ηρεμησα , περι τον Νοεμβριο του 2022 εκανα μια δοκιμη , ετρεξα κατευθειαν στο σπιτι , τοποθετησα στο μπρατσο μου το πιεσομετρο και σοκαριστηκα με το αποτελεσμα . 15 η συστολικη , 10 η διαστολικη και παραπανω απο 120 χτυποι /ανα λεπτο . Δε ξαναπροσπαθησα ξανα .
8 Μαιου του προηγουμενου μηνα ηρθε η κλητευση για το δικαστηριο οσο αναφορα τις ποινικες ευθυνες .
Τις πρωτες ημερες μετα τη παραλαβη σχεδον καθημερινα οταν ξυπνουσα το πρωι βλεποντας τα σημαδια απο τα ραμματα στο δεξι μου χερι ειχα τουλαχιστο 3 flashbacks του ατυχηματος κατα τη διαρκεια της ημερας . Μετα προστεθηκε και η εικονα οταν ξυπνησα στο νοσοκομειο στην ανανηψη και ειδα τη εξωτερικη σιδερενια κατασκευη που μου τοποθετηθηκε . Αυτο διηρκησε για 10 μερες περιπου .
Εδω και μια βδομαδα οταν σηκωνομαι το πρωι εχω την ολιγολεπτη αισθηση οτι δεν αφαιρεσα ποτε την εξωτερικη κατασκευη . Ειναι τοσο εντονο που θελω 15 εως 20 λεπτα για να επανελθω στη πραγματικοτητα . Απο τη Δευτερα το σημειο που εσπασε πριν 2 χρονια αρχιζει και μουδιαζει χωρις να υπαρχει επιβαρυνση και σε βραδυνες ωρες ακομη . Χθες το βραδυ ειχα ενα πολυ εντονο και ανησυχο υπνο . Οταν ξυπνησα ο αυχενας μου ειχα την αισθηση οτι ειχε αποκολληθει . Κρυος ιδρωτας και ενα εσωτερικο τρεμουλο συνοδευομενο απο μυρμηγκιασμα στα ακρα . Οσο περνουσε η ημερα η μοναδικη μου σκεψη ηταν πρεπει να παω στο νοσοκομειο για εγχειρηση στο δεξι χερι . Πιστεψα οτι δεν ειχε γινει ποτε . Εχω παρει 5 zanax του 0,5 σε διαστημα 13 ωρων περιπου . Εχω στειλει απολογητηρια μηνυματα σε 3 ανθρωπους σε κοινωνικα μεσα δικτυωσης , ομως η αισθηση ειναι ακομα εκδηλη .
Εχω να φαω πανω απο 50 ωρες πλεον .
Η ολη εμπειρια των τελευταιων 40 ημερων ηταν καθηλωτικη με ακραια συμπτωματα . Διοτι δεν εχω ζησει ξανα κατι τετοιο με εντονη αποχρωση του φασματος ολων των συναισθηματων . Απογνωση , εσωτερικη κραυγη για βοηθεια , στεναχωρια , κλαμα , απελπισια , οργη , αδυναμια στη σκεψη , παντελης ελλειψη προσοχης , σκαμπανεβασματα στη κριση .
Μονο η λογικη μου λειτουργει επαρκεστατα ακομη . Ισως να ειχα ψυχωτικο ή ψυχωτικα επεισοδια πυροδοτουμενα απο το φακελο που μου εστειλε η αστυνομια . Ηρθαν στο προσκηνιο οι εικονες του ατυχηματος και οι επιπτωσεις που τις συνοδευαν .
Δεν ξερω αν ωφελει το παραλητημα 01.30 ξημερωματα Παρασκευης .
Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να βρειτε τη αρμοζουσα λυση στα προβληματα που σας ταλαιπωρουν . Να εχετε ενα καλο βραδυ .