Originally Posted by
JohnyK33
Γενικα μιλωντας,δεν εχω ισχυρη αυτοπειθαρχεια για να τηρησω καποιο προγραμμα σε βαθος χρονου η καποια διατροφη,συνεπως ξεκιναω καλα και επειτα μπορει να βαρεθω,να χασω το κινητρο και να διακοψω επιστρεφοντας στα ιδια.Το γυμναστηριο το βαριεμαι τις περισσοτερες φορες,ειμαι θετικος σε περπατημα,ποδηλατο,τζοκινγ κ αλλα δεν ειναι παντα επιτρεπτο γιατι εχεις να αντιμετωπισεις τις καιρικες συνθηκες.
Εχω χασει κιλα σχετικα ευκολα και γρηγορα στο παρελθον,αλλα πηγαινα 5/7 την εβδομαδα για περπατημα 5-7 χιλιομετρων η μετριας εντασης τζοκινγκ και ειχα κοψει junk food,ψωμια,επεξεργασμενα τροφιμα και ζαχαρωδη,ενω τον καφε τον επινα με γλυκαντικες ουσιες αντι για την κλασσικη ζαχαρη,απλως ημουν συγκεντρωμενος στον στοχο χωρις να πιεζω τον εαυτο μου με χρονοδιαγραμματα η deadline,"σε ενα μηνα θα χασω 5 κιλα" πχ.
Tωρα,ειμαι 1.76 υψος,92 κιλα,ΔΜΣ 29,παιρνω Τ4 για hashimoto υποθυρεοειδισμό,ειχα παρει seroxat,effexor για 1-1,5 χρονο που επηρεασαν τον μεταβολισμο αρνητικα,ειχα παρει μεσα σε 3-4 μηνες γυρω στα 10 κιλα τοτε εκεινο το διαστημα,εχω προφανως χολιστερινη πανω απο το νορμαλ οριο και θα πρεπει να χασω 4-5 κιλα σχετικα αμεσα.Eιχα συνεργαστει και με διατροφολογο καποια στιγμη που μου ειχε βγαλει προγραμμα διατροφης,με ελεγχε και μου μετρουσε βαρος,λιπος,μεση κοκ.
Ο tziovani σιγουρα καταλαβαινει τι φταιει στην περιπτωση μου και δεν μπορω ευκολα να χασω τα περιττα κιλα,το θελω πανω απο ολα για λογους υγειας αλλα και επειδη δεν αισθανομαι στην καθημερονητα ενταξει με τα περιττα κιλα που εχω,κυριως σπλαχνικο παχος και γυρω απο την μεση.