Καλησπέρα...θελω να ρωτήσω το οτι καθε μερα θα εχω στην δουλειά μου μόνο.. διάλογο ομιλία με εμένα αλλα και στίχους τραγουδιών τι θα μπορούσε να είναι; Και πως μπορω να το λύσω; Ευχαριστώ πολύ!!
Printable View
Καλησπέρα...θελω να ρωτήσω το οτι καθε μερα θα εχω στην δουλειά μου μόνο.. διάλογο ομιλία με εμένα αλλα και στίχους τραγουδιών τι θα μπορούσε να είναι; Και πως μπορω να το λύσω; Ευχαριστώ πολύ!!
Μιλας με τον εαυτο σου απο μεσα σου ή ακους φωνες και μιλας με αυτες, λες και αποτελουν διαφορετικες ταυτοτητες μεσα στο μυαλο σου; Εχει σημασια...
Οχι μιλαω απο μεσα μου
Αλλα είναι ενοχλητικό . Ζοριζομαι στην συγκέντρωση αλλα και στην επαφή μου με τους συναδέλφους.
Προφανως πρεπει να κανεις μια επισκεψη σε ειδικο... Για να σιγουρευτεις αν το προβλημα ειναι σοβαρο ή οχι. Συνηθως μιλαμε απο μεσα μας οταν ειμαστε μονοι μας καπου. Φανταζομαι πως αν μιλανε οι συναδελφοι σου δεν σου βγαινει τοσο το να μιλησεις απο μεσα σου, σωστα;
Ναι εχεις δίκιο. Ειναι κατι σαν να μιλαει το μυαλο μου και δεν μπορω να βαλω ενα στοπ να ηρεμήσω δηλαδή. Ευχαριστώ
ΟΛΟΙ σκεφτομαστε ολη την ωρα. συνεχεια... το θεμα ειναι τι σκεφτομαστε και αν αυτο ειναι οκ, ειμαστε σε ισορροπια, το ελεγχουμε, ειμαστε λειτουργικοι ή μας ζοριζει, μας μπλοκαρει απο δουλεια η δραστηριοτητες, κλπ..
αλλο ειναι να σκεφτεσαι κι αλλο να ακους φωνες. εντελως αλλο πραγμα.
πρεπει να πας σε ειδικο, αλλα ακουγεται σαν καποια αγχωδης εκδηλωση. το αν ειναι παθηση, διαταραχη η οτιδηποτε αλλο, θα στο πει ο ειδικος..
Όλοι λίγο πολύ έχουμε αυτό που περιγράφεις κατά διαστήματα, στα αγγλικά το ονομάζουν monkey mind, το μυαλό κατεβάζει ένα σωρό σκέψεις συνέχεια, διάφορες, άσχετες, τραγούδια, διαλόγους ό,τι θες... σε φάσεις άγχους γίνεται περισσότερο αυτό, αν σε ενοχλεί πολύ πρέπει να ψάξεις πράγματα, τρόπους που σε ησυχάζουν και ηρεμούν το μυαλό σου. Οι στίχοι τραγουδιών εμένα μ' αρέσουν πάντως, με ξεκουράζουν όταν έρχονται και καμιά φορά τους σιγοτραγουδαω κιόλας, με χαλαρώνουν μπορώ να πω...
Πάντως εχει χρόνια που προσπαθώ με φάρμακα αλλα και μόνος προσπαθώντας να βρω κάτι να με βοηθήσει..καθε μερα βρίσκω κάτι το λεω στον ευατο μου σταματάει ισως με βοηθήσει για 1 μερα μετα το ίδιο.
Θα ηθελα να προσθέσω κατι που διαβασα τώρα...τον εσωτερικό διάλογο η ομιλία την βιώνω οχι εσκεμμένα αλλά παθητικά... εννοώ δεν το κανω σκόπιμα δεν το θέλω απλά γίνεται... Ευχαριστώ πολύ!!!