Με Ελκύουν Γυναίκες Πολύ Μεγαλύτερες Από Μένα
Καλησπέρα συνοδοιπόροι της ζωής,
Πρόσφατα ένιωσα αμήχανα συζητώντας με συναδέλφους το διαδικτυακό φλερτ που είχα με γυναίκα 74 ετών. Εγώ είμαι 42. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποιο κόλλημα
με τις ηλικίες γενικότερα. Όλες οι ηλικίες γυναικών μου αρέσουν. Έχουν τα συν και πλην. Δεν υπάρχει για μένα φραγμός. Τουλάχιστον σεξουαλικά.
Αλλά και για σχέση. Τώρα ο γάμος είναι μια άλλη περίπτωση διότι απαιτεί δέσμευση και είναι καλό οι ηλικίες να είναι κοντινές των δύο συντρόφων.
Καθαρά όμως σεξουαλικά για γυναίκες που θεωρώ γοητευτικές, που έχουν ωραία χαρακτηριστικά , είναι καλλίγραμμές και δεν είναι παχύσαρκες οι μεγαλύτερες ηλικίες με ελκύουν.
Ακόμα και γυναίκες άνω των 60 ή 70 ετών.
Συνοψίζοντας θα μπορούσα να γράψω τα εξής όσον αφορά τι θεωρώ γοητευτικό:
Είναι η εύθραυστη αυτή γοητεία της ώριμης σάρκας. Που είναι λιγότερο σφριγηλή, ωστόσο πιο ταιριαστή
με την τρυφερή γυναικεία σάρκα που είναι πιο μαλακή από την αντίστοιχη αντρική.
Οι ρυτίδες πάλι βρίσκω είναι γοητευτικές στο πρόσωπο και των γυναικών.
Και βεβαίως η ωριμότητα της σκέψης και του χαρακτήρα.
Μια ώριμη ηλικιακά γυναίκα δεν σε πρίζει όπως μια νέα. Ξέρει τι θέλει. Είναι πιο απελευθερωμένη σεξουαλικά.
Πιο ενεργητική. Πιο πρόθυμη. Λέει κομπλιμέντα. Δεν έχει εγωισμούς και ωραιοπάθεια όπως μια νέα.
Μια νέα ωραία γυναίκα είναι εστιασμένη στην δική της εικόνα.
Δύσκολα θα εκτιμήσει την ωραιότητα ενός νέου άντρα. Κάτι που θα κάνει με το παραπάνω μια ώριμη.
Για αυτά και άλλα πολλά προκρίνω λίγο περισσότερο τις ώριμες γοητευτικές γυναίκες.
Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά;