Βρείτε μου ένα χάπι για να μη νοιώθω μόνος.
Αν δεν υπάρχει χάπι βρείτε μου μια λύση...
Τάδε έφη Ζαρατούστρα
Printable View
Βρείτε μου ένα χάπι για να μη νοιώθω μόνος.
Αν δεν υπάρχει χάπι βρείτε μου μια λύση...
Τάδε έφη Ζαρατούστρα
Μπα μια χαρα σε κοβω :p
Κόβε όσο θέλεις!!!Εγώ επιμένω στην αρχική μου δήλωση...
βρε Δημητρη, και χιουμορ εχεις και μια χαρα φαινεσαι...
τι σου λειπει?
Κάτι θα λείπει...
Αμα το βρεις το χαπι το θελω και εγω :)
3 βδομαδες που εφυγαν οι δικοι μου για διακοπες δεν εχω κανεναν ανθρωπο να πω μια κουβεντα, ευτυχως που υπαρχει και το φορουμ να πω μια κουβεντα....
Καλά το φόρουμ δε το θεωρώ κομμάτι της ζωής μου το οποίο καλύπτει τις ανάγκες που τυχόν να έχω ως έμβιο και παραλίγο κοινωνικό ον.Όταν τα περνούσα δύσκολα,ναι βοήθησε,αλλά να είμαι καλά και να σερφάρω στο ιντερνετ ή να κάνω chat για να μην αισθάνομαι μόνος το θεωρώ αυτοεγκλεισμό.Το ίντερνετ μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες,να διευρύνει τις γνώσεις σου όμως μπορεί να σε παγιδέψει κιόλας.Το παράδοξο είναι ότι παρότι είναι απείρως τεράστιος ο κυβερνοχώρος εσύ παγιδεύεσαι σε ένα τοσοδούυυυυυυυλι μέρος που είναι η οθόνη σου...Φρίκη!!!
Με το χάπι περί μοναξιάς κανένας Χριστιανός έχει να προτείνει τίποτα ή να το ρίξω στην πρέζα;
Εχεις το πιο δυνατο χαπι που θα μπορουσε να εχει καποιος .ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ.
Ακολουθησε λιγο κ την συμβουλη που εδωσες στον Πανο :)
Την καλημερα μου
καλημέρα, δημήτρη!εσύ είσαι που σε ενοχλούσε η αποτριχωτική μηχανή της διπλανής?
Δημήτρη,
άραγε μαγικό χάπι να υπάρχει;
Εσύ τι λες;
Κι αν δεν υπάρχει, εσύ τι θα κάνεις γι\'αυτό;
:)
Δημητρη πως τα πας?
Βρηκες τελικα κανα χαπι? :p
Τζίφος...Τίποτα...Ξεραίλα λέμε!!!
Ναι Άρκτος εγώ ήμουν αυτό που έγραψε το σχετικό τόπικ περί Silk Epil
Χμμμ...Αν δεν υπάρχει με βλέπω έξω από το Χημείο του Κράτους με πλακάτ \"Χρηματοδοτήστε την έρευνα για το χάπι κατά της μοναξιάς\"Quote:
Originally posted by anwnimi
Δημήτρη,
Εσύ τι λες;
πολυ καλη η ιδεα σου!!!Quote:
Originally posted by Dimitris1979
Χμμμ...Αν δεν υπάρχει με βλέπω έξω από το Χημείο του Κράτους με πλακάτ \"Χρηματοδοτήστε την έρευνα για το χάπι κατά της μοναξιάς\"Quote:
Originally posted by anwnimi
Δημήτρη,
Εσύ τι λες;
ειδες αν στιψεις το μυαλουδακι σου?
νομιζω οτι ετσι θα γνωρισεις αρκετο κοσμο :)
(δεν ξερω τι εγραψες για την γειτονισα με το σιλκ επιλ, αλλα αν δεν το δοκιμασεις, δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις σε διαβεβαιω!!!!!)
Εμενα ο Δημητρης μου θυμιζει εναν αλλον που εψαχνε κατι να παρει για να μην ερωτευεται....
Μονο που ο Δημητρης ειναι πιο ευγενικος :p