Απο τα 20 περιπου εδω κ αρκετα χρονια θαυμαζα τις γυναικες π φοραγαν ωραια φορεματα ωραια εσωρουχα ωραια κραγιον , ωραια μανο γενικα μου αρεσουν οι θυληκες γυναικες που περιποιουνται τον εαυτο τους κ δειχνουν την θυληκοτητα τους ...λατρευω τις γυναικες ειμαι σε σχεση πολλλα χρονια ....στα 21 ηταν εντονη η επιθυμια μ ν φορεσω γυναικειο κυλοτακι κ αγορασα ενα κ μου αρεσε πολυ !θυμαμαι μια σχεση π ειχα τοτε μου ειχε αγορασει ανδρικο στρινγκ μαγιο ν φοραμε σε πριβε παραλιες κ μου αρεσε...με τα χρονια ειδα οτι τα κυλοτακια πηραν μονιμη θεση στα εσωρουχα μ κ γενικα εχω απελευθερωθει κ βαφω κ τα νυχια των ποδιων μ...γενικα ολα αυτα δεν τα κανω γιατι ειμαι γκευ η μ αρεσουν οι αντρες ...ουτε κατα διανοια αλλα νομιζω εχω εντονη θυληκη πλευρα κ τα γυναικεια τα βρισκω πολυ σεξυ ...
Βεβαια νομιζω οτι οι γυναικες δεν βρισκουν ωραιο εναν αντρα ν φοραει πριβε γυναικεια κλπ κλπ γιατι ισως χανει τον αντρισμο τ ....αλλα δεν ειναι ετσι ...δεν εχω αλλαξει την φυση μ απλα μ αρεσουν πολυ τα γυναικεια ρουχα κ χρωματα κ βαψιματα κ το θαυμαζω στις γυναικες αυτο κ το ζηλευω ...την γνωμη των γυνσικων θελω ....