Eπανασυνδεση η χαμένος κόπος?
Ξεκινησε ονειρικά..! Ένα 1ο ραντεβού που δεν θέλαμε να τελειωσει ποτέ, αμέσως κ 2ο κ 3ο... Υπέροχη χημεία, πολυ αγαπη οταν ειμασταν μαζι κ πολλά μυνηματα τις ώρες που μασταν χωρια. Η μέρα μου ξεκίναγε με κείνη κ τελειωνε με κείνη...Τα λόγια που μ έλεγε σταζαν αγάπη, πολύ μεγάλα,πολύ υποσχόμενα! Με αποκαλουσε τον άνθρωπο της! Το μόνο που μου ζήτησε να κάμω λίγο υπομονή ως προς το ερωτικό κομμάτι, δεν ήθελε να βιαστεί. Την γούσταρα τόσο που το δέχτηκα... Παράλληλα είχε μέρες που κουραζοταν απ τη δουλειά (έκανε δυο) κ την εχανα. Μ έλεγε θα το ρυθμίσει...
4 μηνες μετά κ ενώ τις είχα κάνει 1-2 παράπονα για κάποιες μέρες που δεν βρεθήκαμε ενώ μπορούσαμε, αλλά χωρίς να χουμε τσακωθει, μ ένα μυνημα μου ζητά να διακόψουμε!! Ότι τρέχει με τις δουλειές της κ δε θελει να χει κ στο μυαλό της κάποιον!! Ότι δεν έχει όρεξη να ακολουθήσει μια σχέση! Σοκ!! Αυτό το πανέμορφο σκηνικό που ζούσαμε, το καταστρέφει επειδη...δουλεύει πολύ!
Ακολούθησε θυμός αρχικά καθως νομιζα οτι με πρόδωσε ,μετά προσπάθεια να τα ξαναβρουμε κ τέλος 5 μηνες χωρις καμία επικοινωνία!!
Δεν ξέρω αν έλεγε αληθεια η αν έκρυβε πράγματα κ ήταν μια δικαιολογία η δουλεία. Ξέρω ότι ήμουν ερωτευμένος με αυτή την κοπέλα!
Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να την επαναπροσεγγισω... Αν έχει νόημα να ξαναπροσπαθησω. Κ αναρωτιέμαι αν σκέφτεται κ κείνη τα ίδια αλλά από εγωισμό η φόβο δε στέλνει...
Στο διάστημα των 5 μηνών χωρια, έκανα μια ψευτοσχεση, έβγαινα με φίλους, προσπαθούσα να περάσω καλά κ να ξεχάσω...Αλλά στο τέλος της ημέρας πάντα ερχόταν στο μυαλό μου...