Ζω με τις συνεπειες των αποφασεων αλλων προς και για εμενα
Δεν μου δοθηκε ποτε η ευκαιρια να ανθισω . Εκανα πολλες προσπαθειες και ολες πεσαν στο κενο . Απο την οικογενεια μου μεχρι το σχολειο εως και την εργασια . Πλεον εχω σταματησει να προσπαθω και κατεληξα παρασιτικος . Με ρωτανε αν θελω καφε ή φαι ή ποτο . Δεν τους λεω ποτε οχι .
Εχω μια ευχη και καταρα μαζι , να διορθωσω τα στραβα και τις αδικιες , οπου και οταν τα παρατηρουσα . Εδινα τη καλυτερη δυνατη λυση , ωστε να ξεκαθαρισει το τοπιο . Π.χ. οι συναδελφοι μου ειχαν θεματα με το προγραμμα . Δεν ειχαν προσωπικο χρονο για την οικογενεια , για φιλους . Σκεφτομουν πως θα το διορθωνα . Εφτιαχνα και τους παρουσιαζα ενα προσχεδιο . Δεν θα ελεγχε η δουλεια τη ζωη τους .Ιδια χρηματα , ιδιες ωρες , λιγοτερες μερες , περισσοτερα ρεπο . Δυστυχως , πηραν αυτο που ηθελαν αλλα τα μικροσυμφεροντα τους ελεγαν αλλα . Πιστεψα οτι ειχα φερει τη λυση , στο κυριο προβλημα τους . Αλλα ημουν αγαθιαρης . Με το τροπο τους , εδειχναν στη διευθυνση οτι δεν ειμαι το καταλληλο ατομο για να βγαζω το προγραμμα . Με αποχαιρετουσαν . Και εγω εφευγα πολυ στεναχωρεμενος . Συνεβη δυο φορες σε δυο διαφορετικα μαγαζια . Μολις εφευγα υιοθετουσαν και χρησιμοποιουσαν το προσχεδιο μου . Μια πολυ πικρη νικη μπορω να πω . Ετσι , οταν συνεβη τη δευτερη φορα , δε δουλεψα για 10 και πλεον χρονια .
Αδυνατω να καταλαβω το κοσμο πια . Ουτε γιατρους , ουτε γνωστους , ουτε συγγενεις .
Ισως αρχιζω να χανω την ενσυναισθηση μου συνειδητα . Να το θελω δηλαδη . Σαν μια αναδυομενη αμυνα .
Παντα ηθελα να προλαβω μια κατασταση δυσαρεστη και για μενα και για τους αλλους . Ημουν παρεμβατικος τοσο οσο , ευθυς και με επιχειρηματα . Τους εξηγουσα πως εχουν τα πραγματα και προς τα που οδευουν . Δεν επρεπε να συνεχιζα με επιμονη . Γιατι ειναι επιθεση . Εγω ειχα τη περισσοτερη ευθυνη για το τερματισμο της σχεσης . Ημουν καλος στο να δινω συμβουλες διοτι ξοδευα ωρες στα παπουτσια των αλλων . Ετσι ξεχνουσα που ειχα βαλει τα δικα μου . Μου αρεσε αυτο το ταξιδι . Πλεον δε μπορω να δωσω συμβουλες στον εαυτο μου . Σπανιζουν οι στιγμες της πληρους διαυγειας . Κρατανε ελαχιστα μεσα στην ημερα και φευγουν . Οταν γραφω στο forum ,χρησιμοποιω εκεινες τις σπανιες στιγμες . Δε ξερω ποσο χρησιμος ειμαι .
Να εχετε ενα καλο απογευμα ολοι σας .