Το λεω οσο πιο ευγενικα μπορω ,σε ολα τα μελη του φορουμ περιλαμβανοντας και τον εαυτο μου. Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε Τ Ε
Printable View
Το λεω οσο πιο ευγενικα μπορω ,σε ολα τα μελη του φορουμ περιλαμβανοντας και τον εαυτο μου. Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε Τ Ε
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ................ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ
γιατι?ποιος φαγωνεται με ποιον???
ΣIΓA THN ΦAΓΩMAPA. EIΣTE NEOI ΓIA AYTO MIΛATE. ΔEN ZHΣATE TIΣ ΠAΛIEΣ KAΛEΣ EΠOXEΣ.
Kαι η φαγωμαρα καλη ειναι, αναβουν τα αιματα :p
και τα λαμπακια σε αυτους πουδεν συμμετεχουν..Quote:
Originally posted by mariap
Kαι η φαγωμαρα καλη ειναι, αναβουν τα αιματα :p
ειναι και αυτη μια ασχολια να περναει η ωρα .. :)
χρατσα, χρατσα, χρουτσα.. χρατςςςςς....
αναρωτιεμαι για κατι ομως.. αφου το θελουμε το φορουμ, αφου μεταξυ μας υπαρχει κατανοηση, γιατι να υπαρχουν τετοια θεματα που να μας στεναχωρουν μεταξυ μας; δεν υπαρχει λογος, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε. ειχα κανει ενα τοπικ \"η καταντια του φορουμ\" κ αυτο συνεχιζει να μου θυμιζει. στεναχωριεμαι ομως, γιατι πριν αρκετο διαστημα, δεν σκεφτομουν τι θα γραψω, πως θα το γραψω, εγραφα - σας ειχα διπλα μου, τωρα πια το χιλιοσκεφτομαι κ συνεχιζω να αμφιβαλλω που πατησα ποστ τελικα.
Moυ θυμιζει την προηγουμενη μου σχεση το φορουμ.
Τσακωνομασταν συνεχεια, μπορει και καθε μερα. Δεν ειχαμε τι να κανουμε, δεν πηγαιναμε πουθενα, ειχαμε βαλτωσει. Και οι καυγαδες ηταν σαν να μας αναζωογονουσαν, ξεσπαγαμε και μετα ησυχαζαμε....
Κατι τετοιο πιστευω ειναι και εδω :p
χαχα... μου θυμησες την ψυχολογο \"καθε προβληματικη σχεση, ειναι κ εξαρτητικη\" βρε λες;
Εξαρτητικη λες πως ηταν η σχεση μαζι του?
Εκατσα 3 χρονια για αυτη τη μαλακια? :p
για κατσε...
δλδ και καθε εξαρτητικη σχεση ειναι προβληματικη?
AN EINAI KAI OI 2 EΞAPTHMENOI OXI. AN EINAI MONO O ENAΣ TOTE ΘA YΠAPΞEI EKMETAΛΛEYΣH
ειμαστε σιγουροι γι αυτο?
για το οτι αν ειναι και οι δυο εξαρτημενοι δεν ειναι προβληματικη εννοω
Οι σχέσεις συνεξάρτησης (codependence) σίγουρα είναι προβληματικές, απλώς ίσως είναι πιό βιώσιμες με την ωφελιμιστική έννοια καθαρά. Αν δει κανείς τη σχέση σαν τρίτη οντότητα, γίνεται αυτή να πάσχει χωρίς να υπακούει στο πρότυπο εκμεταλλευτή-εκμεταλλευόμενου. Κατα τη γνώμη μου πάντα.