-
θελωνα τον πηδηξω
παιδια σορυ που μιαλω ετσι αλλα στην δουλεια γνωρισα καποιον,ειναι παντρεμενος μεν αλλα μου προκαλει την αισθηση να θελω να κανω σεξ μαζι σου και τπτ αλλο.
μετα ουτε γεια.δεν ξερω συνεχεια σκευτομαι να το κανω αζι του και το εχει καταλαβει και νομιζω θελει και αυτος.
νιωθω πολυ ασχημα εγω ποτε δεν εκανα σεξ με καποιον π δεν εχω αισθηματα και παντρεμενο κιολας.
και δεν ειναι καν ωραιος απλα λιγο ντροπαλοςκαι γλικουληςτπτ αλλο.
ειναι κατι σαν υπευθηνος.
-
ooo εξελιξεις...μιλα του συχνα μεχρι να σου τα ριξει...αλλα εγω πιστευω αν κανεις κατι παντως μετα θα κολλησεις....
-
-
και πως δηλαδη?μονο μια φορα θα πασ μαζι του?
-
παντρεμενος ειναι,δεν βρισκεις κανεναν ελευθερο βρε πανικουλα;σου αρεσει να θελουν αλλες τον δικο σου αντρα;
-
Πανικούλα;;;:):)
Μάλλον σε λάθος ενότητα το άνοιξες το θέμα.
Λοιπόν θα σου έλεγα να ορμήσεις αφού είστε και οι δύο ενήλικες αλλά σκέψου δύο πράγματα:
1)είναι κάτι σαν υπεύθυνος στη δουλειά. Αυτό σκέφτεσαι τι σοβαρά προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσει αν κάνετε σεξ;
2)είναι παντρεμένος οπότε είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα από απλό σεξ αλλά σε αυτό η ευθύνη βαραινει κυρίως εκείνον. Καλό όμως είναι να μην κάνεις κάτι που δε θα ήθελες να σου το κάνουν, ως παντρεμένη ή δεσμευμένη...
-
ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΒΕ CAREFOOL.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΠΛΕΞΗΜΑΤΑ,ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΚΑΝΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ.
-
Σχεσεις σε δουλεια καλυτερα να τις αποφευγεις panikoula...
Συνηθως δεν καταληγουν καλα.
Ασε που μπορει να σε χαρει και μετα να σε απολυσει.
-
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν 8α του την πεσω πρωτη.ποτε δνε το εχω κανει.
αλλα αν μ την πεσει αυτος θα κατσω χαχαχα.ετσι κ αλιιως για 2 μηνες ειναι η δουλεια.
-
ε τοτε ενταξει..απλα εγω πιστευω θα κολλουσα και μετα που θα τον ηθελα δικο μου θα τρελενομουν.......
-
Πανικούλα συγκρατήσου παντρεμένος άνθρωπος είναι αυτά δεν είναι αστεία δεν ξέρεις τι γίνεται γιατί να διαλυθεί μια οικογένεια;μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα συνεχιστεί αν κάνεις κάτι μαζί του αν δεν κολλήσει κάποιος απο τους δυο;εσύ πάλι θα απογοητευτείς κοίτα κανένα ελεύθερο
-
ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΝΑΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,Κ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟΣΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ:)ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ Σ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
-
ρε παιδια δεν μιλαει παντα η λογικη.. ο ερωτασ ειναι ερωτας...αν θελει ο παντρεμενος δεν φταιει μονο η πανικουλα...αλλωστε στη ζωη μας πρεπει να διεκδικουμε οσα θελουμε...εγω παντως δεν εχω κανει κατι με παντρεμενο..αλλα εγω ειμαι αρραβωνιασμενη και πολλοι θα ηθελαν να κανουν κατι μαζι μου.
-
μα δεν ειναι ερωτευμενη,λεει θελει απλα να..
εγω το θεωρω πολυ ανηθικο κατι τετοιο απο την πλευρα και τον δυο σας πανικ
και σκεψου και τι ατομο θα ναι...ο καραγκιοζης,εχει οικογενεια και ξενοκοιταει?
καλα αυτο δε σε ξενερωνει?
-
O παντρεμενος απλως μια περιπετεια θελει, επειδη εχει βαρεθει απο τον γαμο του.
Οπως και αυτο θελουν οι πιο πολλοι παντρεμενοι.