ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ - ΜΕΘΥΛΙΩΣΗ - BITAMINEΣ - ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΜΕΤΑΛΛΑ
Καλησπέρα στο γκρουπ,
Κατα καιρούς φέτος έχω κάνει διάφορα ποστ, περνώ και εγω μια φάση ωραία με γιατρούς συνέχεια, εξετάσεις, φοβίες, συνεχείς οξυμετρίες, μετρήσεις πίεσης, θερμομετρήσεις κλπ. κλπ.
Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να βλέπω αυτόν τον Gary Becka να γίνεται viral ο οποίος μιλάει πολύ για genetic methylation test, κάποια τεστ που υποτίθεται αναλύουν την ικανότητα του οργανισμού να μεταβολίζει διάφορες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα. Δεν εχω ιδέα γενικά απο αυτά τα πράγματα αλλά απο αυτό που καταλαβαίνω εγω αντιλαμβάνομαι οτι κάνοντας τα εν λόγω τεστ μπορείς να δεις σε ποιες βιταμίνες/στοιχεία δεν είναι ικανός ο οργανισμός σου να μεταβολίσει/μετατρέψει σωστά και ενδεχομένως να πρέπει να λάβεις κάποιο συμπλήρωμα για αυτά. Βρήκα ένα σχετικό λινκ απο Ηνωμένο Βασίλειο και έχω στειλει μειλ να ρωτήσω εαν στέλνουν το σχετικό it για το test και στην Ελλάδα.
Γνωρίζει κάποιος εαν έχουμε κάτι σχετικό στην Ελλάδα που θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμο; Κάποιες αναζητήσεις στο google ου κάνω δεν βγάζουν και πολλά; Έχει κάνει κάποιος κάποιο τέτοιο τεστ; Τι αποτελέσματα πήρε;