Βιώνει κανείς περισσότερες έκτακτες τώρα με τον καύσωνα; Εγώ οπωσδήποτε ναι. Εκεί που πριν ένιωθα 2-5 την ημέρα. Τώρα νιώθω καμιά 30-50 την ημέρα περίπου, μπορεί και παραπάνω γι αυτό και σταμάτησα να γυμνάζομαι μέχρι να φύγει καύσωνας. Επίσης όταν τρώω μετά σαν να ζαλίζομαι περισσότερο μπορεί να ναι και η ιδέα μου; δεν ξέρω. Γενικά ζαλίζομαι πιο πολύ όταν κατεβάζω το κεφάλι ή κοιτώ κάτω. Και κάποιες φορές όταν κοιτώ οθόνη κτλ μου έρχεται μια ξαφνική ντράλα σαν να βυθίζομαι στο κενό. Είναι ίσως και τα φάρμακα. Με την θερμοκρασία στο σπίτι να είναι στους 30 και 28-29 όταν ανάβω τα κλιματιστικά. Είναι φυσιολογικό να έχει κανείς περισσότερες έκτακτες με την ζέστη; Έχω και μια πολύ ήπια πρόπτωση μιτροειδους, που είναι "ασήμαντο" όπως μου είπαν καρδιολόγοι και την έχουν παρά πολλοί. Δεν είναι σύμμαχος η ζέστη στο άγχος. Χειμώνας και πάλι χειμώνας. Προσωπικά θέλω να περάσει το καλοκαίρι όσο γίνεται γρηγορότερα. Όταν ήμουν έφηβος έκανα μπάνια για χρόνια σχεδόν όλο το καλοκαίρι με τους δικούς μου, "αράπης" γινόμουν από τον ήλιο. Πάνε αυτά τώρα. Πρώτα κοιτάμε την υγεία μας να είμαστε καλά και αν είμαστε καλά να ανοιχτούμε και λίγο παραπάνω. Όσο παίρνει τον καθένα. Πρώτα λύνουμε τα θέματά μας και μετά όλα τα άλλα.