Γεια σας . Εκανα εγγραφη για να μοιραστω και εγω τα δικα μου . Εχω αρρωστοφοβια ,περα απο μια συνεδρια με ψυχολογο απλο δεν εχω παει αλλου. Φοβαμαι και να πω πως εχω αρρωστοφοβια. Εχω πολυ εντονα συναισθηματα πανω σε αυτο και με εχουν διαλυσει. Πριν δυο χρονια βγηκε σε μια εξεταση πως εχω κατι ιο δηλαδη αλλα τελικα δεν ηταν αληθεια .εκανα πολλες εξετασεις . Αλλα απο πριν ειχα αρρωστοφοβια μηπως εχω ακριβως αυτο. Σκεφτηκα μεχρι να αυτοκτονησω δεν μπορουσα αλλο. Απο τοτε χωρησα και εδω και 2 μηνες εχω αλλη σχεση . Αλλα επειδη εγιναν διαφορα χωρησαμε στους 2 μηνες. Τωρα φρικαρω στην ιδεα πως αυτος μπορει να ειχε κατι .. φοβαμαι για hiv η ηππατ c . Β εχω κανει εμβολιο. Δεν ξερω πως να ηρεμισω τον εαυτο μου ..δεν το αντεχω αλλο . Διαβασα καπου πως το 2 τα εκατο στην ελλαδα εχουν. Δεν ειναι μικρο ποσοστο . Να πω επισης πως τον περασμενο χρονο ειχα φαει πολλα λεφτα σε τετοιες εξετασεις .δεν μπορω παλι να μπω σε αυτο το αγχος να δινω αιμα και να περιμενω εξετασεις. Ειχα ξεχαστει καποιους μηνες Αληθεια δεν εχω δυναμη πλεον ... ειμαι μονη μου τελειως ..ουτε φιλους εχω περα απο κατι γνωστους ..