Originally Posted by
SpaceCowboy
Καλησπέρα σας Κύριοι, Κυρίες ή όπως αλλιώς μπορεί να αυτοπροσδιορίζεσται εσείς που αναγιγνώσκεται το εν λόγω thread.
Στο δια ταύτα, έχω περίπου 5 μήνες τωρα δεν έχω κοιμηθεί καλά ούτε μια νύχτα. Ούτε μια. Το κύριο πρόβλημα μου είναι οτι δυσκολεύομαι να με πάρει ο ύπνος όσο κουρασμένος και αν νιώθω και αφού με πάρει συνήθως έχω 3-4 αφυπνίσεις μέσα στη νύχτα σε καθημερινή βάση. Επίσης, ακόμα και τις σπάνιες φορές που δεν θα έχω κάποια αφύπνιση για 5-6 συνεχόμενες ώρες ακόμη και τότε όταν ξυπνάω δεν νιώθω ξεκούραστος. Είναι σαν να μην κοιμήθηκα στάλα. Υπήρξε ένα διάστημα που έπαιρνα Tavor + Cipralex και ήμουν σαν zombie όλη μέρα και κοιμόμουν κατευθείαν μόλις ακουμπήσω μαξιλάρι αλλά ούτε τότε ένιωθα να ξεκουράζομαι και τότε ήταν που είχα ακόμη συχνότερες αφυπνίσεις τη νύχτα, κοιμόμουν πολύ ελαφριά θαρρώ.
Θα σας περιγράψω συντόμως το πρόγραμμα μου για να καταλάβετε πως δεν δικαιολογείται να μην μπορώ να κοιμηθώ. Ξυπνάω περί τις 7 το πρωί και βγαίνω για 2-3 χιλιόμετρα τρέξιμο και γρήγορη βουτιά στην θάλασσα και χαλάρωση στην παραλία μετά απο αυτό. Συνεχίζω με ντουζάκι, διάφορες πρωινές δουλειές και κωλοβάρεμα μέχρι να παει 3 το μεσημέρι όπου και πιάνω δουλειά μέχρι τις 11. Δουλεύω σε ξενοδοχείο, λύνω προβλήματα, οπότε η δουλειά έχει μια ψυχική ένταση αλλα τίποτα ιδιαίτερο, είναι και μέρες που είναι αρκετά ήσυχες και το ψιλοκολοβαράω. Τέλος πάντων, συνήθως όταν έρχεται 11-12 το βράδυ αφού σχολάσω, νιώθω πολύ κουρασμένος και πολύ νυσταγμένος. Παρόλαυτα έχω τεράστιο πρόβλημα να με πάρει ο ύπνος παρότι νιώθω τόση κούραση και νύστα. Το τελευταίο διάστημα δοκίμασα ένα συμπλήρωμα βαλεριάνας ( κάψουλες, 500 mg βαλεριάνας ανα κάψουλα ) αλλά δεν φαίνεται να κάνει δουλειά. Τώρα πήρα ένα συμπλήρωμα μελατονίνης ( κάψουλες 3 mg )να δοκιμάσω απο σήμερα για κανα δεκαήμερο μήπως δω κάποια διαφορά. Σε περίπτωση που δε δουλέψει ούτε αυτό , υπάρχει κάποιο συμπλήρωμα ή κάποια αγωγή που σας έχει βοηθήσει για να αναζητήσω και εγώ την αντίστοιχη βοήθεια; Έχω αρχίσει να κλατάρω από τον κακό ύπνο και δε βλέπω φως στο τούνελ. Κάθε συμβουλή που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μου καλοδεχούμενη παιδιά.