-
Ladose και εγκυμοσύνη
Καλησπέρα
Έχω διχαστεί με τις απόψεις των γιατρών περί το Ladose και εάν επιτρέπεται η όχι η εγκυμοσύνη
Θέλω να κάνω ένα παιδάκι αλλά παίρνω εδώ και 7 χρονια Ladose ! Ένα χάπι των 20mg τη μέρα !
Ο νευρολόγος και η ψυχολόγος είναι κάθετοι στο ότι πρπεει να το κόψω
Ο γυναικολόγος μου λέει ότι αν δεν μπορώ να τα κόψω εντελώς , μπορώ να παίρνω τη μικρότερη δόση που θα μπορώ κ εγώ να είμαι καλά και να προχωρήσω σε εγκυμοσύνη !
Είχε κάποια αντίστοιχη περίπτωση με εμένα ; Έμεινε έγκυος ενώ έπαιρνε χάπια και πήγαν όλα καλά ; Υπήρξε κάποια επιπλοκή η το παιδί είχε προβλήματα ; Παρακαλώ βοηθήστε με
-
εγω διαβαζοντας το θεμα σου σκεφτηκα οτι δεν θα επρεπε να μετραει στην περιπτωση που εισαι εγκυμονουσα αν οι αλλες τα πηγαν καλα με την εγκυμοσυνη και τα χαπια... ισως αυτην την περιοδο να πρεπει να κανεις οτι καλυτερο γινεται για το παιδι σου που μεγαλωνει μεσα σου και να παρεις πεισμα να τα σταματησεις για αυτο το διαστημα.. σιγουρα δεν θα ειναι ευκολο, σιγουρα θα πεσεις, σιγουρα θα νοιωσεις τα στερητικα, αλλα το παιδι αξιζει το καλυτερο... αυτην παντα ειναι η δικη μου προσωπικη αποψη και η αποφαση η τελικη εγκειται σε σενα και μονο αφου δεχθεις τι να αναμενεις