Κουράστηκα και δεν έχω διάθεση να προσπαθήσω γενικά, το νιώθω ακόμα και στο πως συν..
Κουράστηκα και δεν έχω διάθεση να προσπαθήσω γενικά, το νιώθω ακόμα και στο πως συναναστρέφομαι με τους ανθρώπους.
Με το ζόρι βγαίνει φωνή απο μέσα μου όταν μιλάω. Η ενέργεια είναι κάτι που μονίμως λείπει.
Κάθομαι πολύ μέσα γιατί δεν έχω παρέες και φίλους , έχω μια δουλειά εξ αποστάσεως γιατι παράτησα την προηγούμενη λόγω μεγάλων πιέσεων και όσο σκέφτομαι να ξαναπιάσω μια οκτάωρη με πιάνει μαυρίλα. Όμως ούτε το πολύ μέσα μου κάνει καλό. (παρόλο που συγκατικώ με το αγόρι μου και τα μοιραζόμαστε πιέζουν τα έξοδα και προφανώς μια 4ωρη εξ αποστάσεως δεν καλύπτει πολλά).
Πάω στα 30 τον Δεκέμβρη (όχι οτι σημαίνει πολλά αυτό), αλλά θα σας πως πως όταν πχ τύχει να συναναστρέφομαι με άτομα που έχουν έναν κοινωνικό κύκλο απλά νιώθω οτι εγώ κάπου χάνω, γιατί δεν τα έχω όλα αυτά , ούτε τα είχα ουσιαστικά ( πχ να πάω με μια παρέα διακοπές - συχνά βραδινές εξόδους).
Δεν ξέρω ίσως γράψω και άλλα στην πορεία για τα όσα ζω εάν κάποιος ενδιαφέρεται να πει κάτι πάνω σε αυτό ...