Originally Posted by
pause
Vagg αν εσένα σου κράτησε 7 μήνες εμένα μου κρατάει 17 χρόνια... Και κρατάει γερά δε λέω..
Βέβαια δεν έχω ολα αυτά τα χρόνια διαταραχή γιατί το μεγαλύτερο διάστημα παίρνω κανονικά τα φάρμακά μου... Οπότε η διαταραχή καλύπτεται...
Αλλά είμαι σε μια μόνιμη κατάσταση αδράνειας, κλεισίματος στον εαυτό και θλίψης η οποία όταν έχω μανία δεν φαίνεται.. Αλλά είναι εκεί... Υπάρχει η θλίψη συνεχεια στη ζωή μου από τότε που ήμουν 12..
Και μένα μου στάθηκαν οι γονείς μου και μου στέκονται αλλά τι να το κάνω που αισθάνομαι ανάπηρη ψυχολογικά, κοινωνικα και ως προς τη συγκέντρωση και νοητικά?
Μπορουν να κάνουν κάτι?
Ό,τι ήταν να κάνουν το έχουν κάνει.. Δόξα τω Θεω ηταν πάντα υπερπροστατευτικοι, αγχώδεις, και καταστροφολογοι... Με μεγάλωσαν με τα καλύτερα δηλητήρια...
Τα πιο υπουλα...
Που απ τη μία σου λένε σε αγαπάμε κι απ την άλλη δεν σ αφήνουν ελεύθερο να κάνεις αυτό που θες πάρα μόνο όταν αυτό που θες συμπίπτει με αυτό που θέλουν αυτοί...
Δεν δοκίμασα ποτέ να τρέξω... Σε πιστεύω ότι σε βοήθησε όμως.... Γιατι το έχω ακούσει πολλάκις ότι η άσκηση βοηθάει στην ψυχολογία...
Αλλά όπως είπες έχουν μείνει υπολείμματα κατάθλιψης.. Δεν φεύγει αυτή η μαυρίλα εύκολα...