Είναι φυσιολογικό να μην με έχει πιάσει η αγωγή εντελώς στον έναν μήνα; Οι άσχημες σκεψεις παραμένουν και οι μυικοι σπασμοί. Τα έχω παίξει. Επίσης, νιώθω και σφίξιμο στην γνάθο αλλά συνήθως χωρίς να σφίγγω τα δόντια μου. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
Printable View
Είναι φυσιολογικό να μην με έχει πιάσει η αγωγή εντελώς στον έναν μήνα; Οι άσχημες σκεψεις παραμένουν και οι μυικοι σπασμοί. Τα έχω παίξει. Επίσης, νιώθω και σφίξιμο στην γνάθο αλλά συνήθως χωρίς να σφίγγω τα δόντια μου. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
απολυτα φυσιολογικο ειναι..... αυτο σημαινει οτι το συγκεκριμενο δεν θα κανει δουλεια, μιλα με τον γιατρο σου και πανε σε αλλαγη
Μίλησα μαζί του προχτές και μου είπε να παίρνω ένα ζαναξ το βράδυ και ότι γενικά χρειάζεται υπομονή και επιμονή και ότι αν χρειαστεί θα το αλλάξουμε. Τι να κάνω να τον ξανά πάρω τέλος πάντων; Να δούμε τι θα γίνει; Να κάνω κι άλλο υπομονή μήπως ΚΑΙ; Δεν ξέρω τι να κάνω
Λίγη υπομονή ακόμη κάνε και αν δεν δεις αλλαγή πες το στον γιατρό σου.
Καλησπερα φιλε εχεις πονους στην ωμοπλατη ψηλα και στον αυχενα;
Πολεμοσ μεταξυ μασ
Player Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω και εγώ!
Menis Μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται θα τον ξανά πάρω από εβδομάδα να δούμε τι θα κάνουμε κ αν θα χρειαστεί κάτι άλλο.
Θανο αρχικά είμαι κοπέλα. Δεύτερον, ναι έχω φουλ πόνο στην ωμοπλάτη και στον αυχένα αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ανησυχεί αυτό. Διότι, τις περισσότερες φορές είναι από κακή στάση σώματος/ύπνου, πιάσιμο, έλλειψη άσκησης, κρύωμα, έλλειψη βιταμινών, άγχος.
Μήπως παίρνεις εσιταλοπραμη; Αυτή η ουσία αργεί πολύ να δράσει και τον πρώτο καιρό χρειάζεται να παίρνει κάποιος ζαναξ.
Όχι παίρνω σεροξατ 20mg.