Αυχενικο συνδρομο / Ευθειασμος αυχενα
Καλησπερα σε ολους ευχομαι να εχουμε καλο καλοκαιρι με υγεια.. Πηγα και εκανα τις εξετασεις που τοσο καιρο φοβομουν τις αιματολογικες δηλαδη.. Δοξα τω θεο ολα καλα οι εξετασεις βγηκαν καλες αλλα ο πονος στον αυχενα και στην ωμοπλατη συνεχιζονται πηγα στον ορθοπαιδικο ο οποιος με παρεπεμψε σε ακτινογραφια αυχενα η οποια βγηκε και ο γιατρος μου ειπε τα εξης.. Οτι εχω λεει ευθειασμο αυχενα και οτι μπορει να υπαρχει και μια μικρη κηλη για αυτο να κανω μαγνητικη να δουμε.. Μου εγραψε arcoxia 90 και μου ειπε να κανω φυσικοθεραπειες και να εφαρμοζω ζεστη στον αυχενα.. Σημερα ειναι η πεμπτη μερα που παιρνω το χαπι καμια διαφορα τρελη δεν εχω δει.. Ισως απο το 100% πονου να εχω παει στο 70% .. Το ερωτημα μου ειναι το εξης γινεται να ειναι τοσο εντονος ο πονος απο τον ευθειασμο αυχενα ; Ρε παιδια πραγματικα νιωθω ερειπιο σηκωνομαι και ποναω.. Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο.. Επισης αν καποιος ειχε παρομοιο περιστατικο με πονους κλπ να μου εξηγησει τι εκανε και το ξεπερασε.. Θα ποναω παντα ετσι; Διαβασα οτι ο πονος που οφειλεται σε κηλη αυχενα εξαφανιζεται εντελως σε διαστημα 4 εως 6 μηνων ακομα και αν δεν θεραπευτει η κηλη και πηρα λιγο τα πανω μου.. Ισυχει αυτο ? Επισης γινεται να ποναω κιολας απο το αγχος μου; Ειμαι πολυ αγχωδης και αρρωστοφοβικος . Καθε απαντηση βοηθαει ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας εκ των προτερων.