Χώρισα...αλλά κάτι δεν κολλαει
Καλημέρα στο φόρουμ είχα γράψει παλιότερα για την σχέση που βρισκόμουν και θα έλεγα πλέον με καθαρό μυαλό ότι ήταν τοξική και από μέρους μου και από εκείνη...το θέμα είναι ότι μετά από μια μεγάλη κουβέντα (5-6 ώρες) της είπα πως είναι καλύτερο να χωρίσουμε και ότι δεν χωράει μια σχέση στην ζωή της (γιατί Χριστούγεννα Πάσχα καλοκαίρι θέλει να κάνει τα δικά της χωρίς εμένα )μιας και εγώ έχανα τον εαυτό μου σε όλο αυτό και αυτή ανέβαινε μέσα από εμένα...δεν πίστευε ποτέ ότι θα την χωρίσω πράγμα που έκανα με τεράστια δυσκολία γνώρισα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν...μιας και μου είπε μετά από 1.5 χρόνο ότι δεν ξέρει αν είναι ερωτευμένη...ότι δεν με υπολογίζει στην διασκέδαση κτλπ κτλπ μου έδωσε δίκιο για όλες εκείνες της φορές που γκρινιαζα για χρόνο μεταξύ μας που με έβγαζε τρελό και υπερβολικό η ότι οι ανάγκες μου μέσα σε αυτή την σχέση ήταν μεγάλες όπως και το δίκιο μου σε πόλους καυγάδες μας που μου στερούσε και καταντουσα να ζητάω συγνώμη για θέματα που έχω 100% δίκιο...αλλά μετά από αυτό βλέπω να με ψάχνει να μου λέει τα νέα της...να μου ζητάει να πάω από το σπίτι της να πάρω τα πράγματα μου ενώ της έχω πει να τα αφήσει σε ένα μαγαζί να περάσω να τα πάρω...να μου βάζει πράγματα της μέσα στα δικά μου (με αφορμή να ξανά βρεθούμε- μιλήσουμε) να μου αφήνει σημειώσεις με το ότι με αγαπάει και είμαι ότι καλύτερο έχει γνωρίσει και άλλα τέτοια και με φρικαρει όλο αυτό μιας και μέσα μου ξέρω ότι δεν αγαπάς - θέλεις εμένα αλλά όλα αυτά που σου έδινα χωρίς κανένα φίλτρο φουλ αγάπη δηλαδή...και δεν με αφήνεις να προχωρήσω κάθε φορά που κάνω δύο βήματα έρχεται και με γυρίζει πίσω θέλω να φύγω να ηρεμήσει το κεφάλι μου αλλά κάθε φορά που κάνει κάτι τέτοιο οι αναμνήσεις σκάνε σαν βόμβα στο κεφάλι μου τι να κάνω? Δεν μπορώ να της πω μην με ξανά ενοχλήσεις άσε με ήσυχο μιας και κάτι μέσα μου ελπίζει να καταλάβει και να μετανιώσει αν και ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ...τα χάπια (κάτι φυτικά με μελατονίνη) με βοηθάνε αρκετά αλλά νομίζω αν τα σταματήσω θα μου έρθουν όλα τα αισθήματα καρφί και θα κάνω καμιά βλακια και θα γυρίσω πίσω.... ευχαριστώ για τον χρόνο σας