Καλησπερα παιδια παιρνω το enlift 20mg και zanax 0.2t πρωι βραδυ εδω και 40 μερες.Ο ψυχιαττος μου ειπε οτι δεν θα κοψουμε το αγχολυτικο.Υπαρχει περιπτωση εξαρτησης απο το zanax;
Printable View
Καλησπερα παιδια παιρνω το enlift 20mg και zanax 0.2t πρωι βραδυ εδω και 40 μερες.Ο ψυχιαττος μου ειπε οτι δεν θα κοψουμε το αγχολυτικο.Υπαρχει περιπτωση εξαρτησης απο το zanax;
Θεωρείται εθιστικό. Οι πιο πολλοί ψυχίατροι το συστήνουν για σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένα ζήτημα με την εσιταλοπραμη είναι αλήθεια ότι δεν βοηθάει στον ύπνο παραδείγματος χάριν οπότε οι γιατροί συστήνουν ζαναξ ή ακόμη και δεύτερο αντικαταθλιπτικό όπως το ρεμερον για να καλύπτει αυτή την ανάγκη. Επίσης συστήνουν ζαναξ στην αρχή της θεραπείας γιατί η εσιταλοπραμη αργεί να δράσει.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Θεωρεις οτι με 4 μηνες αγωγης θα εθιστω;
Με 0,25 είπες πρωί βράδυ; Δεν νομίζω. Δεν είμαι και ειδικός βέβαια. Εξάλλου αυτό το θέμα εθισμού δεν υπάρχει μόνο με το ζαναξ. Και τα αντικαταθλιπτικά δύσκολο είναι να τα κόψει κανείς οπότε...
Ναι 0.25 πρρωι βραδυ.Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Ελπιζω να τα καταφερουμε να απαλλαγουμε
Στους 4 μηνες πρωι-βραδυ νομιζω πως ναι, αλλα αυτο θα δειξει οταν κανεις την διακοπη του ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος