Αρυθμίες ξανά. Δεν θα αντέξω αυτή τη φορά
Καλησπέρα σε όλους έχω ξαναγράψει αυτό το Φόρουμ πολύ παλαιότερα σχετικά με τις αρρυθμίες οι οποίοι σε μένα πολύ πιο παλιά ήταν πολύ πιο έντονες από την τώρα σε καθημερινή βάση για πάρα πολύ καιρό εδώ και κάποιο καιρό με έπιασαν πάλι σε λιγότερο βαθμό βέβαια λιγότερο από 30 την ημέρα οι οποίες μειώνω Ντούσαν μέρα με τη μέρα Και σε κάποια φάση εξαφανίστηκε εντελώς το θέμα είναι ότι εδώ και τρεις μέρες όταν ξαπλώνω το βράδυ είμαι μια χαρά και όλη μέρα άντε να κάνω μία ή δύο το πολύ κοιμάμαι το βράδυ και τυχαίνει να ξυπνάω το πρωί χαράματα θα έλεγα μπορεί να είναι τέσσερις το πρωί μπορεί ναναι πέντε το πρωί μπορεί έξι και να έχω πάρα πολλές έντονες και να είναι τόσο ενοχλητικές Και να Με τσαντίζουνε Και κάθε φορά που χαλαρώνω και πάει να με πάρει ο ύπνος να νιώθω δύο η μία οι τρεις συνεχόμενες μέχρι απλά να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι να είμαι κομμάτια από τον λίγο ύπνο που έχω κάνει και να πηγαίνω στη δουλειά μου καλώς η κακώς έτσι ευτυχώς με σώζει το τι είμαι 28 χρονών και ψιλό αντέχω λίγο ακόμα θα μπορούσα να πω έχω κάνει όλες εξετάσεις εννοείται πες κοπώσεως τρίπλεξ ΧΟΛΤΕΡ Και θα ξανά κάνω και τώρα θα βάλω πάλι ένα Χόλντερ να δει ο γιατρός τι συμβαίνει με αυτές το πρωί το θέμα είναι ότι ακόμα και φαρμακευτική αγωγή να ζητήσω έχω δει από πολλούς εδώ πέρα στο forum ούτε σε κανέναν σχεδόν δεν κάνουν δουλειά ή β-αναστολείς μερικές φορές απλά σκέφτομαι να πάρω ένα αντικείμενο και να αρχίσω να βαράω το στήθος μου τόσο πολύ μπορεί να την ξε κάνω την καρδιά