Γυμνισμός-Αρνητικα Σχόλια
Καλησπέρα σας,
Και πάλι λοιπόν στο αγαπημένο μας φόρουμ που ευγενείς και καλές ψυχές αναζητούν λίγη κατανόηση ,λίγη επιβεβάιωση πως δεν είναι ελέφαντες..
Στο θέμα μου λοιπον.Κάνω εδώ και αρκετά χρόνια γυμνισμό περιστασιακά σε νησιά που θα παω διακοπές. Δεν το ήξερε κανείς μιας και πάντα πήγαινα μόνος και κάποιες φορές με πρώην συντρόφους μου.
Φέτος ξεκίνησα να κανω και Αττική, εδω που μένω βρήκα μια καβάτζα και είναι υπέροχα. Πανω σε συζήτηση με καποιους φίλους το ανέφερα και τα σχόλια ηταν αρνητικα ..απο το οτι ολα αυτα ειναι ανωμαλιες μεχρι οτι πας για να παρεις ματι...Συν τοις αλλοις προχθες που εκανα το μπανιο μου ηρθαν 2 τύποι και σχεδόν επαιξα ξύλο μαζι τους γιατι δεν θελουν ανωμαλαρες στις παραλιες τους..(προφανως το ειχαν μαθει πως πανε εκει ατομα για γυμνισμο και ηρθαν να τραμπουκησουν)..
Γιατι ειναι τοσο κακο?γιατι τοσο μισος?γιατι να μην μπορω να βρω εναν ανθρωπο να μοιραστω κατι τοσο φυσικο...καμμια σχεση δεν εχει ολο αυτο με σεξουαλικοτητα...υπάρχει καποιος/α που να κανει εδω στην Αττικη? ας μαζευτουμε λοιπον..