Καλησπέρα σας,
Πριν κατι μήνες βγήκα από τη σχέση που είχα 4 χρόνια το πήρα απόφαση η ίδια, γιατί πια στο τελευταία 1-2 χρόνια δεν υπήρχε έρωτας δεν με υπολόγιζε ούτε με είχε ως προταιρεοτητα πια από εκεί που εγώ θα έδινα το 100% στη σχέση μας δεν έπαιρνα όμως πίσω τίποτα και ένιωθα απλά ότι υπήρχε μια φιλική αγάπη. Περίμενα ότι εκεινος θα κάνει τη κίνηση του να χωρίσουμε αλλά τελικά πήρα την απόφαση εγώ.
Αφού χωρίσαμε ένιωσα στην αρχή ότι έχασα ένα βάρος από πάνω μου ένιωσα ότι δεν υπήρχε γυρισμός πια για εμένα γιατί είχε τελειώσει καιρο και του το έλεγα όσο και αν προσπαθούσε να με πλησιάσει για να τα ξανά βρούμε.
Εγώ μετά από 3 εβδομάδες μιλούσα με ένα παιδί και προχώρησα μαζί του. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ξανά κάνει ποτε κατι τέτοιο στη ζωή μου και μετά από μερικές μέρες ένιωθα παράξενα ένιωθα ότι το είχα μετανιώσει ότι είχα τύψεις ότι δεν είμαι εγώ αυτή.
Με αυτό το παιδί μετά απλά συνεχίζαμε μόνο να μιλάμε.
Σε όλο αυτό το διάστημα εγώ έδειχνα ακόμα στον πρώην μου που προσπαθούσε ότι δεν θέλω να τα ξαναβρούμε και δεν του μιλησουσα και καν.
Όταν αποφάσισα να τον δω τον πρώην μου για να αποχαιρετηθουμε και να κλεισει αυτός ο κύκλος μας όπως έλεγε όμορφα και το δέχθηκα, η αλήθεια πως μου άλλαξε τις σκέψεις 360 μοίρες και με έβαλε να κάνω άπειρες σκέψεις που με μπέρδευαν παρά πολύ.
Μετά από μέρες αφού μιλούσαμε χωρίς όμως και πάλι να του δίνω σημάδια ότι θέλω να τα ξανά βρούμε αποφάσισα ότι ίσως θα μπορούσαμε να πάμε τις διακοπές που είχαμε κανονίσει πριν χωρίσουμε και να δούμε και οι δυο από εκεί αν αξίζει να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή ή αν απλά δεν γίνεται.
Τελικά αποφασίσαμε όταν πήγαμε να τα ξαναβρούμε εγώ έδιωξα τα πάντα από γύρω μου και αφοσιώθηκα ξανά στο να υπάρξει επανασύνδεση. Ενώ περνούσαμε 2 υπέροχες βδομαδες και μου ξύπνησε πάλι όλα τα συναισθήματα και ήμασταν τόσο δεμένοι
Πριν κάτι μέρες έψαξε με ποιον βγήκα όσο ήμουν ελεύθερη και τι έγινε μεταξύ μας. Αυτό με έχει διαλύσει και η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να φτιάξω τα πράγματα όσο δύσκολα και ας είναι στην αρχή αλλά προσπαθώ να μην χάσω αυτά που δημιουργήσαμε τις τελευταίες μέρες που αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να τα ξανα βρούμε από την αρχή που το είχαμε ήδη αποφασίσει ότι είμαστε ξανα μαζί.
Να προσθέσω ότι και εκείνος είχε βγει με κοπέλα και μου είπε ότι έγινε μια φάση μαζί της αλλά όταν ήταν να κάνουν κάτι παραπάνω εκείνη το σταμάτησε και εκείνος υποστήριξε ότι δεν ήταν ούτε εκείνος ακόμα έτοιμος. Δεν ξερω γιατι αλλά νιώθω ότι μπορώ να διορθωθούν τα πράγματα ..