ομοφυλοφιλική σχέση - διπολική διαταραχή
Καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω σε forum και θα προσπαθήσω να περιγράψω το θέμα μου όσο το δυνατόν καλύτερα.
Βρίσκομαι ή μάλλον βρισκόμουν σε σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, με γυναίκα, από τα 26. Σήμερα είμαι πλέον 42.
Η σχέση μου όταν την γνώρισα ήταν 35 χρονών, χωρισμένη και με παιδί 10 ετών περίπου.
Ήταν σχέση από απόσταση, εγώ Αθήνα εκείνη Λάρισα.
Από την αρχή μου είπε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή. Περάσαμε όμορφές στιγμές αλλά και δύσκολες. Ποτέ δεν την παράτησα όταν είχε την κατάθλιψή της.
Ήμασταν μαζί από 12/2007, λόγω της κατάθλιψή της είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα και κυρίως όταν το 2012 διαγνώστηκε με καρκίνο ο πατέρας μου 62 χρονών. Μια περίοδος στην οποία δεν με στήριξε. Από τον θάνατο του πατέρα μου τον Μαιο του 2015 μέχρι τον Μαιο του 2019 περάσαμε από πολλές φάσεις και καταστάσεις.
όπως είπα τον Μάιο του 2019 εγινε επανασύνδεση γιατί με προσέγγισε εκείνη, στο ενδιάμεσο είχε κάνει μια σχέση 6 μηνών, αφού με είχε χωρίσει, και στο διάστημα των 6 μηνών που έμεινε με αυτή γύρισε σε εμένα 2 φορές αλλά καπάκι το μετάνιωνε και ξαναγυρνούσε σε αυτή, ανεβάζοντας φωτογραφίες μαζί της.
Νοέμβριο 2019 πέφτει σε χρόνια κατάθλιψη. Βγήκε τέλη Απρίλη 2023!
Επεισόδιο μανίας.
Με κατηγορούσε για τα πάντα, θυμόταν τα παλιά λάθη μου και μου επιτιθόταν συνέχεια. Καμία τρυφερότητα, μια διαρκής κίνηση, σεξ καμία φορά, με έβριζε και πάντα έφταιγα εγώ γιατί εγώ την προκαλούσα. Κοιμόταν λίγο και όταν τόλμησα να της πω μήπως περνάει επεισόδιο μανίας πήγε να με κατασπαράξει.
Με χώρισε πάλι οριστικά πριν 14 μέρες και ανέβασε πάλι βιντέακι με την τότε πρώην της, που μάλλον είναι πάλι μαζί και γενικά ανεβάζει ποσο ωραια περναει.
Η κόρη της, η οποία έμαθε για εμάς πέρσι και είναι και ψυχολόγος, μου λέει ότι δεν είναι ο εαυτό της και ότι θα επανέλθει αργά ή γρήγορα. Ακόμα και η κολλητής λέει ότι δεν την αναγνωρίζει όπως και η ιδια της η κόρη.
Μπορεί να τσακωθεί με τους πάντες, τσακώθηκε στην δουλειά της αλλά και με την κολλητή της. Βέβαια εγώ για εκείνη είμαι το κόκκινο πανί. Στα τόσα χρόνια πρώτη φορά την βλέπω να αντιδράει έτσι.
Το θέμα είναι ότι εγώ την αγαπάω και ταλαιπωρούμαι και αυτή περνάει μια χαρά!
Δεν ξέρω αν όντως είναι η μανία της ή αν της τελείωσε πραγματικά.
Αφού με χώρισε βέβαια μου έστειλε για τα γενέθλια μου χρόνια πολλά.