Χελπ.. πως να το πω στους γονείς;
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω πως να το χειριστώ..
Έχω Asperger και ΔΕΠΥ και το να βρω σύντροφο και δουλειά ηταν παντα θέμα.. Γνώρισα κάποιον απο άλλη χώρα που έρχεται εδώ για διακοπές και έχουμε τις ίδιες διαταραχές. Μου πρότεινε να μετακομίσουμε μαζί στην χώρα του, μιας και είναι πιο φιλική για άτομα με αναπηρίες και θα λαμβάνουμε και οικονομική βοήθεια. Εγώ εδω δεν παίρνω οικονομική βοήθεια γιατί διαγνώστηκα αργότερα. Έχω γονείς μεγάλους σε ηλικία και δεν ξέρουν απο ιατρικά και επίσης είτε τσακονώντουσαν, είτε έλειπαν στη δουλειά, μεγάλωσα κάπως μόνη μου και τράβηξα πάρα πολλά μόνη μου στο σχολείο. Δεν μου δίνεται οικονομική βοήθεια γιατί το οτι διαγνώστηκα αργότερα το θεωρούν πως σημαίνει οτι ο βαθμός της πάθησης είναι ήπιος.. Χωρίς να το ψάξουν περαιτέρω..
Θέλω να παω να μείνω μαζί του όσο τιποτα άλλο, είμαι 23 και νιώθω πως εδω δεν έχω καμία επιλογή. Αυτός το έχει πει στους γονείς του για εμας και τα σχέδια μας και οι γονείς του είναι καταχαρούμενοι και η μάμα του θα μας βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Τον αφήνουν να έρχεται εδώ μόνος του να με βλέπει. Θέλω και εγώ να παω τις επόμενες εβδομάδες να τον δω και να δω την χώρα και την πόλη του. Δεν έχω πει τίποτα στους γονείς μου γιατί θα φρικαρουν. Δεν τους έχω μιλήσει καθόλου για εκείνον αν και θα ήθελα πολύ.. Οι γονείς μου ειναι πρώτοι στις εντάσεις και φοβάμαι οτι απλως θα γίνουν τεράστιες φασαρίες χωρίς να σκεφτούν το μέλλον μου και τι θα με κάνει χαρούμενη. Σκεφτόμουν να τους πω οτι θα παω κατασκήνωση κλπ, αλλα και πάλι θα φωνάξουν και μετα αν τους τα πω ολα αποτομα θα πάθουν σοκ.. και θα καταλάβουν οτι πήγα εξωτερικό.
Οταν τυχαίνει κάτι, κάποιο ατύχημα ή ζημιά και οι δυο πάνε στο νοσοκομείο γιατί τους ανεβαίνει η πίεση πάρα πολυ και είναι 60κάτι χρονών..