Παράξενη μορφή κατάθλιψης
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ . Δεν ξέρω αν ειναη το σωστό θέμα για να γράψω αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε , συγχωρέστε με αν είμαι σε λάθος μέρος σαν καινούριο μέλος που είμαι . Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα γεγονός που σημάδεψε την ζωή μας . Χάσαμε τον παππού μου ξαφνικά . Από τα λεγόμενα και τις ενδείξεις πρέπει να έφυγε από την ζωή πολλές ώρες πριν το αντιληφθεί η γιαγιά μου καθώς ο Παππους μου είχε σηκωθεί το βράδυ να πάει τουαλέτα και τον βρήκε η γιαγια μου προς τα ξημερώματα νεκρό . Ήταν η πρώτη που τον αντίκρυσε . Ήταν πολύ αγαπημένοι μετρούσαν 50 χρόνια γάμου μαζί . Ο πόνος πολύς για όλους μας . Η γιαγια μου τέρμα στεναχωρημένη έχασε την γη κάτω από τα πόδια της . Προσπαθούσαμε όλοι μας να την στηρίξουμε ότι θα περάσει θα γίνει καλά χρειάζεται χρόνος…αφότου πέρασαν 3-4 μήνες άρχισε να παραπονιέται ότι έχει πόνο Στο στήθος ότι κάτι την καίει και πονάει . Την πηγαμε σε κάθε λογής γιατρό δεν της βρήκαν το παραμικρό . Καταλάβαμε ότι πρόκειται για ψυχολογικό . Όποτε επισκεφτήκαμε ψυχολόγους ψυχιάτρους που της έγραφαν αγωγή να ακολουθήσει αλλά με τον καιρό αντί να καλυτέρευει χειροτέρευε . Άρχισε να έχει διαφορά ξέσπασματα , να πηγαινοέρχεται πάνω κάτω χωρις να κάθεται λεπτό και να λέει όλη την ώρα τι θα απογίνω εγώ και τι θα γίνει με εμένα ;;; Η τωρινή της κατάσταση είναι σαν ένα ρομπότ κάνει μηχανικές κινήσεις ενώ τα έχει 400 Την ρωτάς για παλιά τα θυμάται ολα αλλά συμπεριφέρεται λες και είναι το τέλος του κόσμου από τότε που έχασε τον παππού . Έχει αρχίσει να τα κάνει και πάνω της κάποιες φορές και κάθε φορά που θα την δει κάποιος συγγενής και της πει μου φαίνεσαι καλύτερα εκείνη την ημέρα δεν θα υπάρχει ησυχία στο σπίτι θα είναι ανήσυχη θα πηγαινοέρχεται πέρα δώθε . Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη . Σε όσους γιατρούς και να πηγαμε δεν βρήκαμε λύση καμία . Είναι 67 χρόνων . Υπάρχει κάποιος /α που έχει ζήσει κάτι παρόμοιο ; Πως το αντιμετώπισε ; Κάποια συμβουλή ; Πριν ξεκινήσει οποιοδήποτε αγωγή ήταν φυσιολογική απλά παραπονιόταν κάθε μέρα για το κάψιμο στο στήθος . Μετά την αγωγή που έδινε ο κάθε ψυχολόγος και ακολουθούσαμε έπαψε πλέον να είναι φυσιολογική και ξεκίνησαν ολα τα παράξενα . Δεν ξέρω τι έχει πως μπορούμε να την βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο κάποιον ιατρό εξειδικευμένο ;